Új élményközpontot kap a Bátor Tábor

forrás: Prím Online, 2018. február 19. 13:56

A Morgan Stanley anyagi támogatással és szakembereinek önkéntes munkájával segít, hogy a Bátor Tábor Közösségi és Élményközpontja korszerű informatikai hálózatot kaphasson. A fejlesztés lehetővé teszi, hogy hogy a tábor egész évben gazdag programokkal várja a gyerekeket.

A Morgan Stanley bejelentette, hogy közös jótékonysági programot indít a Bátor Táborral. Ennek keretein belül a Morgan Stanley budapesti alkalmazottai is hozzájárulnak az anyagi források előteremtéséhez, amellyel elősegíthetik az új Élményközpont létrejöttét, valamint a központ informatikai infrastruktúrájának kialakításában is segítséget nyújtanak a vállalat önkéntesi.

 

Ezzel a Bátor Tábor egész évben ugyanolyan magas színvonalú kül- és beltéri programokat tud majd biztosítani, és lehetőség nyílik arra is, hogy a tábor egész évben teljes kapacitással működjön, évszaktól függetlenül. A jótékonysági programban a Morgan Stanley önkéntesei vesznek majd részt.

 

“A vállalati kultúránknak mindig fontos része volt, hogy vissza is adjunk annak a közegnek, közösségnek, amelyben dolgozunk. Éppen ezért büszkeséggel tölt el minket, hogy a Bátor Tábor partnerei lehetünk.” - mondta Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley Magyarországi irodájának vezetője. “Nagy reményekkel vágunk bele ebbe a projektbe és bízunk benne, hogy ennek a partneri viszonynak hosszú távú eredményei lesznek, és ezáltal a Bátor Tábor - amely súlyosan beteg gyerekeknek kínál programokat - még kellemesebb körülmények között és magasabb minőségben biztosíthat programokat a táborozóknak. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy sikerre vigyük ezt a kezdeményezést.” Fogarasi Norbert hozzátette, hogy önkénteseik, a Morgan Stanley informatikai szakértői, fontos szerepet vállalnak a tábor új informatikai infrastruktúrájának telepítésében is.

 

“A Morgan Stanley az elmúlt évek során sokféleképpen segítette a munkánkat, legyen szó önkéntes munkáról vagy jótékonysági eseményekről. Odaadásuk és önzetlenségük mindig sokat jelentett nekünk. Számunkra egy álom vált valóra azzal, hogy mi lehetünk a kedvezményezettjei a budapesti Morgan Stanley iroda ezen adománygyűjtő és önkéntes programjának. Nagy izgalommal várjuk a közös munkát, és mindent megteszünk, hogy példaértékű legyen ez az együttműködés, hiszen az élményközpont az utolsó hiányzó darabja csodaszép táborunknak. Az informatikai háttérnek fontos szerepe van abban, hogy zökkenőmentesen és biztonságosan tudjunk működni. Nagyon hálásak vagyunk a Morgan Stanleynek, hogy segít abban, hogy a Bátor Tábor továbbra is fenntarthatóan működjön!” - Mondta Kindli Erna, a Bátor Tábor igazgatója.