Az Ericssonban nőnek lenni is jó!

forrás: Prím Online, 2018. március 8. 13:56

Az Ericsson, hivatkozva a Világgazdasági Fórum 2017-es Világ Egyenlőtlenségi Jelentésére, mely szerint a nemek közötti egyenlőség több mint 200 éves, és soha nem volt fontosabb, hogy motiváljon, mint most, a változásért kampányol #PressforProgress.

Nőnap alkalmából különböző programokkal készül az Ericsson, ezek között számos, munkatársaknak szóló esemény van, de idén is gondol a nem ericssonos hölgyekre is. 

 

Csoportos coaching női vezetőknek 

24 női vezető, különböző szektorokból kap lehetőséget ismét a fejlesztési folyamatban való részvételre. A 9 alkalomból álló program célja a vezetők közötti tudás és tapasztalat megosztás, az empátia, az együttműködés, a tudatosság, a problémamegoldás és a coachkészségek fejlesztése. A programsorozat résztvevőit pályázat során választják ki. A csoportok 10 fősek (amiből 3 fő ericssonos vezető), a foglalkozások kéthetente vannak (16.30- 20.00 között) az Ericsson House-ban. Jelentkezés motivációs levélben (név, pozíció, cég, vezetői tapasztalat, jelenleg hány emberért felel, hogyan látja magát 3 év múlva, hogyan segíti a céljai eléréséhez ez program) „Női vezető coaching” jeligével 2018. március 31-ig a meghivo@ericsson.com e-mail címen.

 

Coding Dojo egyetemista lányoknak

Nőnap alkalmából hirdeti meg az egyetemista lányoknak szóló Coding Dojot az Ericsson, amelyet április 12-én délután tartanak az Ericsson House-ban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: rdjob@ericsson.com Jelentkezési határidő: 2018. április 9., hétfő, éjfél.