Új Honor okostelefon a selfie-generációnak

forrás: Prím Online, 2018. március 20. 15:59

A Honor, a fiatal generáció vezető okostelefon márkája új készüléke, a Honor 9 Lite négy lencsés kamerájával a kiemelkedő teljesítményt verhetetlen árral kombinálja. 

A „MAX VISION” szlogennel a Honor 9 Lite korszerűsített quad-kamerája meghatározó lesz az Y generáció számára a szelfik készítésében. A quad-kamerával (egy-egy 13+2 MP-es kamera elöl és hátul) és 83,2%-os Honor FullView kijelzővel ellátott telefonra Android 8.0 Oreo van telepítve, a frissített EMUI 8.0 felhasználói felülettel. Az új okostelefon stílusos külsejével és vonzó árával, kevesebb mint 250 euróért lehetővé teszi az új generáció számára, hogy fotóikon még előnyösebb képet mutassanak magukról és életüket szélesebb perspektívában ábrázolják. 

 

 

Az okostelefon-kamerák új standardja

„A Honor tavaly egy sor új terméket mutatott be. A Honor 9 egy készülékben ötvözte a divat-, a dizájn- és a technológiai trendeket. 2018-ban a fiatalok kedvenc okostelefon márkája mindenki számára elérhetővé teszi a gyönyörű képek készítésének lehetőségét. A Honor 9 Lite mindkét oldali kamerája ugyanolyan remek teljesítményét verhetetlen árral kombinálja” – mondta el Kim Jin, a Honor CEE & Nordic régiós vezetője.

 

Az eszköz kifinomult, stílusos külsővel és 18:9 képarányú FullView HD kijelzővel és az okostelefonok jövőjét képviselő quad-kamerával rendelkezik. A Honor 9 Lite első és hátsó, duplalencsés HD, 13MP + 2MP kamerája lehetővé teszi a fiatalok számára, hogy megörökítsék a mindennapjaikat, és hihetetlenül gyönyörű selfie-ket készítsenek. 

 

A fotós funkciók közül érdemes kiemelni a „mozgó kép” készítésének lehetőségét, amivel élőbbé tehetjük a fotókat, bepillantva a kép készítése előtti és az azt követő pillanatokba is. A továbbfejlesztett portrémód világosabbá teszi az arc tónusait és egyéb apró módosításokat is lehetővé tesz, hogy minden selfie tökéletes legyen. A “Hand Gesture”, vagyis kézjeles fotó funkciónak köszönhetően pedig a kamera egy kézmozdulat után három másodperccel magától elkészíti a fotót. A képernyőmegosztás funkcióval azt is megtehetik a felhasználók, hogy csetelés vagy akár videózás közben jegyzetelnek.

 

Nevében „Lite”, valójában erős

A Honor 9 Lite 2.5D hajlított üveggel, PPVD kialakítású keretével és fényesen csillogó, tükörszerű felületével kompakt méretű (151 x 71.9 x 7.6mm) és 149 g súlyú. Az 5.65”, 18:9 képarányú, full HD+ kijelző 16 nanométeres, 2.36 GHz-es Kirin 659 nyolcmagos processzort takar, amit 3GB RAM nagy sebessegű memória egészít ki, hogy a felhasználó egyszerre több alkalmazást vagy nagy teljesítményű játékokat is tudjon futtatni.

 

A Honor 9 Lite masszív, 3000 mAh-s akkumulátora egyetlen töltéssel egész nap használható, hat energiatakarékos funkciójával 86 órányi offline zenehallgatást vagy 13 órányi offline videónézést tesz lehetővé. 

 

Honor 9 Lite specifikáció:

 

Ár, elérhetőség: A Honor 9 Lite várhatóan az idén jelenik meg Magyarországon, ára 250 euró alatt lesz.