Március 26-tól új vígjáték sorozat indul az HBO GO-n

forrás: Prím Online, 2018. március 22. 18:11

Március 26-án, hétfőn érkezik az HBO új, saját gyártású vígjátéka, a Barry. A 8 részes első évad főszerepében a Kész katasztrófa sztárja és a Saturday Night Live (SNL) állandó szereplője, Bill Hader, aki nem csak szereplője, de írója, alkotója és rendezője is a sorozatnak Alec Berg (Szilícium-völgy, Félig üres) producerrel együtt. 

Az első kritikák szerint – a RottenTomatoes oldalán jelenleg 100%-os értékelésen áll -  kiemelkedően jól sikerült a sorozat, a Slashfilm szerint „friss, szórakoztató, korhatáros szórakozás”, a Variety Hader színészi játékát dicséri míg a Hollywood Reporter véleménye alapján a sorozat „lenyűgöző, furcsa és magával ragadó lett”. 

 

A sorozat középpontjában az egykori tengerészgyalogos, Barry áll, aki jobb híján olcsó bérgyilkosként kamatoztatja a közép-nyugaton a seregnél szerzett tudását. Barry azonban magányos és elégedetlen az életével, ennél többre vágyik. A legújabb megbízása Los Angelesbe szólítja, hogy végezzen valakivel, ám legnagyobb meglepetésére magába szippantja a színházi világ. A további szerepekben olyan ismert arcok láthatóak, mint Henry Winkler (Városfejlesztési osztály, A maflás, Távkapcs), Stephen Root (The Man in High Castle, Brooklyn 99: Nem százas körzet, A törvény embere), Glenn Fleshler (Milliárdok nyomában, Aznap éjjel, True Detective) vagy Anthony Carrigan (a Gotham című sorozat őrült bérgyilkosa, Victor Zsasz).

 

 

Premier:

március 26., hétfő reggel -  HBO GO 

március 26., hétfő 21:30 - HBO 

 

Előzetes: