A Universal Robots bemutatja mobil plug-and-produce megoldásait

forrás: Prím Online, 2018. április 16. 16:58

Másodpercek alatt integrálható: a Universal Robots a 2018-as Hannover Messe kiállításon mutatja be mobil plug-and-produce megoldásait április 23-27 között.

A 2018-as Hannover Messe kiállításon fogja bemutatni a Universal Robots azt, hogy az ún. „Plug-and-Produce” hogyan könnyíti meg az egyszerű és rugalmas automatizációs megoldások létrehozását (a 17-es csarnokban, a B 32-es standnál várják az érdeklődőket). Az együttműködő robotok piacvezetője gyakorlati példafeladatok bemutatásával demonstrálja majd azt, ahogy sokoldalú és könnyedén integrált alkotóelemek segítségével a vállalatok képesek legyőzni például az egyre növekvő termékválaszték és egyre rugalmasabb tétel mennyiségek által felállított kihívásokat. Az alkalmazások legtöbb kiegészítője a Universal Robots+ virtuális ökoszisztémából származik. A platform a különlegesen gyors és költséghatékony automatizációt hivatott elősegíteni.

 

„A kiállítás látogatói a standunknál élőben is megtapasztalhatják, hogy a „Plug-and-Produce” a valóságban is működik, az UR+ ökoszisztémánk segítségével. Hozzáférést kínál fogók, érzékelők, szoftverek és egyéb kiegészítők egyre növekvő köreihez, amelyek közül mindegyik garantáltan alkalmazható a Plug-and-Play-en keresztül. Ezáltal lecsökken az automatizáció telepítési ideje és ára, aminek köszönhetően ez a megoldás egy valós lehetőséggé válik, kis- és közepes méretű vállalkozások számára is.” – mondta Helmut Schmid, a Universal Robots nyugat-európai vezérigazgatója.

 

 

A könnyű integráció, mint vezérelv:

 

 

 

Az UR partnerek is bemutatják a saját applikációikat

A Universal Robots saját bemutatói mellett a partnerek is készülnek demonstrációkkal, hogy bemutassák, mennyire egyszerű is lehet az automatizáció. Rengeteg további példát láthatnak majd a látogatók az UR+ termékeket használó alkalmazásokra az ArtiMinds Robotics (6-os csarnok, D30 stand), a Blue Danube Robotics (17-es csarnok, D10 stand), az igus (16-os csarnok, A18 stand), a LEONI protec cable systems (17-es csarnok, E42/7 stand), a Schunk (17-es csarnok, B40 stand) vagy a Schmalz (17-es csarnok, E26 stand) standjainál.