Új marketing- és operatív igazgató a Microsoft Magyarországnál

forrás: Prím Online, 2018. április 30. 11:23

Csanak Gabriella tölti be 2018. május 1-től a Microsoft Magyarország marketing- és operatív igazgatói pozícióját. Elődje, a cégtől március 5-én távozott Grósz Judit az RTL Klub digitális- és üzletfejlesztési igazgatójaként folytatja karrierjét.

Gabriella több mint 20 éves magyar és nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik, elsősorban üzlet- és termékfejlesztés, marketing kommunikáció, valamint értékesítési területeken. Az elmúlt években vezető beosztásban dolgozott banki, ICT és FMCG szektorban a Citibanknál, Raiffeisen banknál, a T-Systemsnél és a Sara Lee Douwe Egbertsnél.

 

„A vállalatokat, sőt az egész társadalmat érintő digitális átalakulás, a jelen egyik legmeghatározóbb kihívása. Ennek a folyamatnak az egyik kulcs szereplője az ICT szektor. Egyik elsődleges feladatomnak épp azt tekintem az új pozícióban, hogy elősegítsem a jövő technológiáinak elterjedését a hazai piacon nem pusztán annak technikai, hanem humán aspektusát is szem előtt tartva” – fogalmazott Csanak Gabriella.

 

A Microsoft Magyarország olyan eszközöket és szolgáltatásokat nyújt a vállalatoknak, melyek elősegítik digitális transzformációjukat és termékeik sikeres piaci bevezetését. A digitalizáció nemcsak technológiai, hanem társadalmi és gazdasági paradigmaváltást is jelent, hiszen teljesen új közösségi platformok és gazdasági ökoszisztémák kialakulását segíti elő, de akár az emberi civilizáció néhány alapvetését is újraírhatja.