Az Accenture CAD képességekkel bővíti budapesti irodáját

Henger Attila, 2018. május 17. 12:27

Az Accenture CAD (computer-aided design) képességekkel bővíti budapesti Industrial Automation Center of Excellence központját. A bővítés lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy a legújabb technológiai megoldásokkal is dolgozhassanak innovatív, nemzetközi ügyfél projekteken.

Az Industry X.0 az iparág digitális újraértelmezése. Hálózatba kapcsolt intelligens eszközök, amelyek kommunikálnak a felhasználókkal, és olyan új digitális üzleti modellek, amelyek az összegyűjtött adatok felhasználása révén nyújtanak szolgáltatásokat és termékeket. 

 

A CAD (Computer-aided design), számítógépes tervezés, az Industry X.0 integrált része és olyan fejlett technológiák kombinációja, mint a digital twin, a virtuális üzembe helyezés, a 3D nyomtatás, illetve a kiegészített, vegyes, virtuális és kibővített valóságok.

 

A budapesti Industrial Automation Center of Excellence központban, az Accenture folyamatosan fektet be olyan új CAD technológiákba és hardverekbe, mint a Meta 2 és a HTC Vive kiterjesztett valóság, valamint a Daqri valóság szemüvegei, az Ultimaker 3D nyomtató, illetve olyan szoftvermegoldásokat támogat, mint az Apple ARKit vagy a Google ARCode. A megoldások segítenek a technológia új és innovatív felhasználási területeinek megtalálásában, az ügyfelek fejlesztéseinek optimalizálásában, valamint prototípusok, új termékek, szoftverek és működési modellek virtuális környezetekben történő tesztelésében.

 

Ezzel a CAD képesség-bővítéssel az Accenture tovább erősíti magyarországi jelenlétét

Az Accenture tovább erősíti magyarországi jelenlétét, amelynek keretében folyamatosan keresi az új munkatársakat a nyitott pozícióira. A toborzás fókuszában jelenleg  helyi szakemberek állnak, összhangban az Accenture férfi és női munkavállalók kiegyensúlyozott arányát megcélzó nemzetközi kezdeményezéssel, amelynek fő üzenete, hogy nemzetközi szinten a cégen belül 2025-ig 50-50% legyen a férfi és a női munkavállalók aránya.

 

Az Accenture jelenleg több mint 400 szakembert foglalkoztat két budapesti irodájában, akik széles körű szolgáltatásokat és magas szintű szakmai megoldásokat kínálnak a tanácsadás, a digitális megoldások, a technológia, valamint outsourcing területen, leginkább Európára fókuszálva.

 

A Hauszmann Alajos utcai irodában található Accenture Industry X.0 az ipari Internet of Things, a Váci Greens új központjában található Accenture Advanced Technology Center pedig fejlett technológiai szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleknek.

 

Az új munkatársak az Accenture szakmai képzésein is résztvesznek, így képesek lesznek majd munkájuk során integrálni a legújabb intelligens technológiákat (AI, big data és elemzések) és mérhető üzleti eredményekké alakítani ezeket az ügyfelek számára.