Honor és FISE extrém sport kihívás indul “A bátraknak”

forrás: Prím Online, 2018. május 22. 14:55

A Honor, a trendszetter, fiatal okostelefon e-brand szponzorálja a FISE World Series (Festival International des Sports Extrêmes), a világ legnagyobb extrémsport fesztiváljának jelenleg Montpelierben tartott francia szakaszát, amely 2018 május 9-én indult. 

A Honor 2014 óta támogatja a FISE-t, 2016-ban pedig globális stratégiai partnerévé is vált. Ez egyike a Honor “bátor együttműködésének” a fiatal generáció és azok számára, akik a szívükben fiatalnak érzik magukat. A FISE a sport és az innováció izgalmas világát jelenti, ahol a sportolók új kihívások elé nézhetnek, kifejezhetik magukat és a határaikat kitolhatják a szélsőségekig! 

 

 

"A FISE minden képzettségi szinten lévő sportolója a mi mottónkat képviseli: "A bátraknak", - mondta George Zhao, a Honor elnöke. "A Honor elkötelezett amellett, hogy a fiatalok egész generációjával építsünk ki kapcsolatot a világ minden táján, és segítsünk nekik egy izgalmas és trendi életmód kialakításában."

 

A Honor, a fiatal generáció számára született márka, életstílust teremt bárkinek, aki a lelkében fiatalnak érzi magát, valamint fejlett technológiát vezet be a zenében, az e-sportokban, a fotózásban és a sportokban való partnerségei révén. 

 

Az ötnapos rendezvény évente több mint 2700 lelkes extrém sportolót fogad a világ minden tájáról. Profi és amatőr sportolók egyaránt versenyeznek hét extrémsport kategóriában: wakeboard, BMX, gördeszka, görkorcsolya, scooter, hegyi kerékpározás és parkour.