InvisibleShield kijelzővédelem a legújabb Apple Watch modellekre is

forrás: Prím Online, 2018. május 23. 09:57

Az InvisibleShield ívelt kijelzőket védő megoldása a legújabb Apple Watch modellekre is megérkezett. A Glass Curve Elite maximális törésvédelmet és 100%-os képtisztaságot biztosít, így használatával még jobban kihasználhatod a konnektivitás nyújtotta szabadságot.

Az InvisibleShield (ZAGG Inc.) vezető világmárka termékei a legnépszerűbb mobileszközök, okostelefonok, táblagépek és okosórák kijelzőjére kínálnak prémium minőségű, teljes élettartamra szóló törés- és karcolásvédelmet. A Glass Curve Elite ívelt kijelzőket védő termékcsalád új tagjának bevezetésével az Apple Watch tulajdonosoknak is rendelkezésre áll a védelem, ami már több mint 165 millió vásárló számára kínál megnyugvást világszerte.

 

Az új Glass Curve Elite Apple Watch Series 3 a hajlított óralap teljes felületére precízen illeszkedő, edzett üvegből készült, prémium minőségű kijelzővédő. Ütésállóságát speciális rázkódáselnyelő ragasztó zselé réteg növeli, külső bevonata pedig meggátolja az ujjlenyomatok felhalmozódását. Az anyagösszetétel százszázalékos képélességet biztosít, használata a készülék egyéb részeit megvédő tok felhelyezését sem akadályozza. A Glass Curve Elite könnyen és pontosan felhelyezhető a termékhez járó EZ Apply tálca segítségével.

 

A Glass Curve Elite termékjellemzői: 

 

 

 

Ahogy ezt az InvisibleShield-től megszokhattuk, a kijelzővédő termékeihez az ágazatban egyedülálló élettartam garanciát ad, tehát sérülés esetén térítésmentesen kicseréli a termékeket. További információkért látogasson el a ZAGG.com oldalára. Az Glass Curve Elite Apple Watch Series 3 megvásárolható a ZAGG.com oldalon.