A Viber új funkciókat vezetett be focirajongóknak

forrás: Prím Online, 2018. június 15. 10:08

A világ egyik vezető kommunikációs alkalmazása, a Viber bemutatta legújabb funkcióját, amely ezúttal a futballrajongók számára kínál különleges élményeket. 

A Viber csoportos ranglistáiban mindenki próbára teheti focitudását és megtippelheti a mérkőzések végeredményeit, amelyeket végül összevethet a többi rajongó jóslataival. Az új bővítmény mindamellett, hogy növeli a versenyszellemet, remek kikapcsolódást nyújt a felhasználóknak a június 14-én indult oroszországi világbajnokság alatt.

 

Régóta bevett szokás, hogy a világ legfontosabb sporteseményei alatt a rajongók megpróbálják megtippelni a mérkőzések végeredményeit és az elért eredményekről ranglistát készítsenek. A rajongók később eldicsekedhetnek egymásnak sikeres tippjeikről. Valaki számítógép segítségével, sokan az iroda tábláján, és a régi motorosok pedig kedvenc noteszükben vezetik az eredményeket.

 

Az idei évben azonban egy új játékos lépett a kezdőkörbe.

 

A Viber új in-Chat Ranglista funkciójával könnyedén megtippelhetők és nyomon követhetők a mérkőzések izgalmai, ezáltal a felhasználók is összemérhetik focitudásukat az üzenetküldő alkalmazás automatikusan frissülő ranglistáján. Akik Viberen keresztül tippelnek automatikusan rákerülnek az egyéni ranglistára.

 

A felhasználók a Viberen valós időben követhetik a világbajnokság eseményeit és aktuális helyezésüket a ranglistán, valamint csatlakozhatnak a világbajnokság rajongói Community-hez. Míg a világ legjobb focistái a pályán, addig a futball rajongói Viberen versenyezhetnek egymással, hogy elnyerjék a legjobbnak járó elismerést.

 

 

„A focirajongóknak ez az időszak felér egy adrenalin bombával, ilyenkor minden a Világbajnokság körül forog. Mivel mi is azok vagyunk, így kötelességünknek érezzük, hogy összehozzuk a szurkolókat a Viber felületére, hogy kibeszélhessék a futballvilág legnagyobb világeseményét. A régi irodai tábla már a múlté, mostantól az in-chat ranglistán követhetjük nyomon aktuális pontjainkat, így a felhasználók interaktív felületen, valós időben versenyezhetnek egymással csoportos beszélgetéseikben. Ilyen és ehhez hasonló funkciók bevezetésével testesítjük meg azt a fajta kreatív gondolkodást, amellyel még jobb felhasználói élményeket nyújthatunk” - mondta Djamel Agaoua, a Viber vezérigazgatója.

 

És ez még nem minden! A Viber felkínálja a lehetőséget, hogy részt vegyél a világranglistán és ezzel meglegyen az esélyed, hogy megnyerd a fantasztikus ajándékok egyikét:

 

 

A Viber 16 különböző nyelven teszi elérhetővé exkluzív ingyenes foci matricacsomagját (magyar, angol, német stb.) hogy még több lehetőséget biztosítson a futballrajongóknak arra, hogy kifejezzék önmagukat az izgalmas sportesemény alatt.

 

Továbbá a világ két egyik legnagyobb médiavállalata, a 90min.com és a Championat.com is elindítja saját Viber Community-jét, amelyben számos szurkoló folytathat beszélgetéseket a futballról, valamint részt vehet a Community ranglistájában.

 

„A 90min olyan felületet biztosít a focirajongóknak, ahol bárki elmondhatja a véleményét, ezért a Viberrel együttműködve elindítottuk a rajongók által vezérelt közösségeket. Ez egy kivételes lehetőség mindkettőnknek, hogy valós időben aktivizáljuk a rajongókat a világ legnagyobb eseménye alatt" – mondta Andres Cardenas, a 90min Labdarúgó Szakosztályának globális vezetője.

 

Töltsd le a Viber-t és készítsd el saját ranglistádat: https://vb.me/worldfootball

 

Gyakran feltett kérdések

Hogyan indíthatom el a Csoportos Ranglistát?

 

Hogyan gyűjthetek pontokat?