A Microsoft az „Év globális partnere 2018” díjjal tüntette ki a Tech Data-t

forrás: Prím Online, 2018. június 25. 15:59

A Tech Data bejelentette, hogy elnyerte a Microsoft „Év globális partnere 2018” díját, mint az „Év indirekt szolgáltató partnere”. Az elismerést a Tech Data az innováció, illetve a Microsoft technológiák felhasználói megoldásokká implementálása terén mutatott eredményei alapján érdemelte ki.

„Örömünkre szolgál, hogy kiemelt partnerünk, a Microsoft elismerte a közös sikerekért tett erőfeszítéseinket” – mondta el Michael Urban, a Tech Data globális felhőstratégiáért felelős alelnöke. „Büszkék vagyunk arra, hogy számos fundamentális kapcsolódási pontunk van a Microsofttal. A vállalati stratégiánkat, a szervezeti felépítésünket és a go-to-market startégiánkat is fejlesztettük annak érdekében, hogy még inkább megfelelhessünk a One Commercial Partner elvnek, másrészt, hogy kialakíthassuk a globális szinten egységes közös szolgáltatási startégiánkat. A Tech Data-nál proaktívan segítjük elő a saját digitális transzformációnkat is és megosztjuk a folyamat során tapasztaltakat, felvértezendő partnereinket a saját transzformációs utazásukra.”

 

A díjat, amelyre 115 országból több mint 2 600 nevező pályázott, több kategóriában ítélték oda, a Tech Data az „Év indirekt szolgáltató partnere” díjat szerezte meg kiváló megoldásaival és szolgáltatásaival. Az „Év indirekt szolgáltató partnere” díjjal a Microsoft partnere azon törekvését ismeri el, mellyel a hagyományos tranzakciós üzleti modellt értékalapú, átfogó megoldás-szolgáltató modellé alakítja. 

 

„A Tech Data kivételes tapasztalati tőkéjével és a Microsoft transzformációs megoldásokat szállító partnerközösségében nyújtott innovációs munkájával kitűnik partnereink közül” – mondta el Gavriella Schuster, a Microsoft One Commercial Partner programért felelős alelnöke.