Emirates Skywards GO a mobil útitárs

forrás: Prím Online, 2018. július 9. 14:15

Az Emirates légitársaság hűségprogramja, az Emirates Skywards az ENTERTAINER-rel együttműködve mutatta be az Emirates Skywards GO mobilapplikációt. Az alkalmazás egy mobil útitárs, amely a tagok számára a világ 20 különböző nagyvárosában kínál kedvezményes szórakozási lehetőséget, illetve 160 városban városnéző programokat foglalhatnak rajta a felhasználók.

A kedvezményes éttermi és wellness-pihenési lehetőségek mellett az Emirates Skywards GO útinaplókhoz, városkalauzokhoz is hozzáférést kínál. Az app ingyenesen letölthető iOS és Android eszközökre.

 

Az 1-et fizet, 2-t kap ajánlatok 6700 Skywards mérfölddel válthatók ki, és az Emirates célállomásai közül több mint 20 városban érvényesek, köztük Dubajban, Londonban, Hong Kong-ban és Fokvárosban. Az alkalmazás feloldása után a tagok 6 hónapig használhatják fel a kuponokat, az első kupon beváltása után pedig 30 napig korlátlan számú ajánlattal élhetnek. 

 

Az Emirates Skywards GO az Emirates alkalmazás bővítménye, amelyben a tagok többek között a mérföldjeik számát és a tagsági szintjüket is ellenőrizhetik.