A Xerox Workplace Solutions szolgáltatása támogatja a mobilitást és a nyomtatásmenedzsmentet

forrás: Prím Online, 2018. július 30. 14:53

A vállalkozások működésének legfontosabb kérdései között napjainkban már a mobilitás és a biztonság összehangolása is szerepel. A Xerox erre olyan megoldást dolgozott ki, amely az eszközöket és adatokat egyaránt védi, miközben hatékonyabb költségellenőrzést is biztosít. 

A Xerox Workplace Solutions a nyomtatásmenedzsmentre és mobilitásra kínál megoldást felhőalapú és helyi szerver verziók esetén egyaránt. Ideális választás azon vállalatok számára, amelyek nyomtatókból és multifunkciós eszközökből álló flottát üzemeltetnek, mivel a Xerox szolgáltatásával az eszközök mindig kapcsolatban lehetnek a felhasználókkal anélkül, hogy ez veszélyeztetné a kényelmet, biztonságot és a költséghatékonyságot. 

 

„A Xerox Workplace Solutions kifejlesztésével naprakész biztonsági és mobilitási megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek, miközben segítjük őket a nyomtatási költségek csökkentésében is” – mondta Tracey Koziol, a Xerox Workplace Solutions Business Group senior alelnöke. 

 

 

Biztonsággal kapcsolatos funkciók

A Xerox Workplace Solutions a mobiltelefonról történő nyomtatáson túl két innovatív biztonsági megoldást kínál az adatok és az eszközök védelme érdekében:  

 

A Xerox Workplace Solutions portfolió kiegészítő funkciói a következőket tartalmazzák: