A Honor legújabb csúcskészüléke tökéletesen illeszkedik a fiatal generáció egyéniségéhez

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 15. 13:05

A Honor, a fiatal, trendszetter, innovatív okostelefon e-brand elnyerte a European Imaging and Sound Association (EISA) „Az év lifestyle okostelefonja” díját. Az EISA kiemelte, hogy a Honor 10 “tökéletesen illik a legigényesebb fiatal felhasználókhoz is”.

„Az idei a Honor harmadik EISA díja. Ez a fontos piaci elismerés arra mutat rá, hogy a Honor márka világszerte elnyeri a fiatalok szívét.” – mondta George Zhao, a Honor elnöke. “A Honor 10 egy elképesztően népszerű zászlóshajó okostelefon, ami már most is rekordot döntött az értékesítés terén.”

 

A Honor 10, a márka 2018-as csúcskészüléke két forradalmian új technológiát vezetett be. Az EISA elismerően nyilatkozott arról, hogy a Honor 10 a „legintelligensebb kamerarendszerrel rendelkező telefon a piacon” és egy fejlett „AI szoftverrel rendelkezik, amely képes akár 500 különböző helyzetet felismerni és elvégezni az optimális beállításokat.” Az EISA kiemelte továbbá a Honor 10 külsejét: „lenyűgöző alumínium keret és üveg hátlap négy, stílusos színben.”

 

A Honor 10 világszerte kiváló fogadtatásban részesült a tech média és a rajongók körében egyaránt. Három hónappal a kínai, és két hónappal a globális bemutatója után a Honor 10 már több mint 3 millió példányban kelt el, és számos funkciója szinte egyhangúan pozitív fogadtatásban részesült. A Honor 10 több mint 10 elismerést zsebelt be a szakmai médiától, többek között az Android Headline szerkesztők díját, a legjobb középkategóriás okostelefon elismerést a Wired-től, a Tech Radarban 2018 legjobb okostelefonjának nevezték, az Android Central két díjjal is kitüntette: „A legjobb 400 dolláros telefon”, és a „szerkesztők választása”, valamint a Pocket-Lint „2018 legjobb okostelefonja” elismerését is elnyerte.  

 

 

A Honor 10 főbb jellemzői:

AI 2.0 kamera

 

Avantgárd dizájn

 

És a többi…