Bemutatkozott a Samsung és a Harman Kardon közös prémium hangprojektora

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 29. 13:59

A Samsung Electronics társmárkájával, az audio termékeket gyártó Harman Kardonnal közösen mutatta be prémium hangprojektorát, amely 2018 szeptemberétől Magyarországon is elérhető lesz. A HW-N950 soundbar az újdonsült partnerség jelképeként mind a Samsung, mind a Harman Kardon logóját viseli.

A Harman International Industries 2017. márciusi felvásárlását követően a két vállalat olyan mobil technológiai termékek gyártásába kezdett, mint a Samsung okostelefonokkal egy csomagban érkező AKG fülhallgatók, az AKG hangszórókkal felszerelt tabletek, valamint bevezették a JBL Professional márkát, a professzionális filmszínházi megoldások piacára. A HW-N950 soundbar az első Samsung és Harman Kardon által közösen fejlesztett prémium hangprojektor. A DTS által szabadalmaztatott DTS:X és a Dolby Atmos hangformátumoknak köszönhetően a felhasználóknak lenyűgözően gazdag, háromdimenziós hangélményben lehet részük. 

 

 

„Együttműködésünk az audio megoldások terén 65 éve piacvezető Harman Kardonnal jelentős lépés afelé, hogy új mércét állítsunk fel a prémium hangtechnológia és formatervezés területén” – mondta Jongshuk Chu, a Samsung kijelző üzletágának alelnöke.

 

A Dolby Atmos, a DTS:X technológiáknak, valamint a fölfelé és oldalra irányított hangszóróknak köszönhetően a felhasználók most valóban a mozik hangzásvilágát tapasztalhatják meg otthonaikban. A HW N950 a Samsung egyetlen olyan hangprojektora, amely valódi 7.1.4 csatornás multi dimenziós hang megszólaltatására képes a vezeték nélküli háttérsugárzókkal és a 8 hüvelykes vezeték nélküli mélynyomóval.

 

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik vezető soundbar gyártója, a Samsung a Harman technológiáját választotta, hogy kitűnő hangminőséget garantáljon vásárlóinak – mondta el Dave Rogers, a Harman Consumer audio üzletágának elnöke. – A Samsunggal való együttműködés lehetőséget teremt számunkra, hogy cégünk még szélesebb körben elérje a nagyközönséget, valamint újabb és újabb területeken is bemutathassa prémium technológiáit. A Samsung és a Harman Kardon közös prémium soundbarja egy igazi különlegesség azok számára, akik kiváló minőségű hangzást, elsőosztályú videóélményt és kifinomult kialakítást keresnek egy termékben.”

 

A Samsung és a Harman Kardon audio termékéről bővebb információ a https://www.samsung.com/hu/audio-video/hw-n950/ oldalon található.