Magyarországon is elérhető a Honor 8X

forrás: Prím Online, 2018. október 12. 16:44

A Honor csütörtökön Prágában bemutatta a Honor 8X-et: az okostelefont, amely ötvözi a fejlett technológiát és az esztétikus formát. 

A dizájn a minimalista elveket követi: a készülék chip-on-film (COF) technológiával, 6,5”-es FullView kijelzővel, valamint 91%-os  kijelző-készülékaránnyal rendelkezik. A 2.5D dupla textúrás, rácsos hatású, auróra üvegborítás merész és határozott egyéniséget sugall. A Honor 8X október 29-től lesz elérhető Magyarországon, a 4+64 GB-os készülék 99 990, a 4+128 GB-os pedig 114 990 forintos áron. 

 

A Honor 8X a márka merész hozzáállását testesíti meg a kivételes technológia, a szembeszökő, ugyanakkor minimalista dizájn és a kifinomult megmunkálás által. Az esztétika tudományos megközelítésével a Honor 8X a funkcionalitás és a szépség páratlan egyensúlyát teremtette meg. 

 

 

A Honor 8X kiemelkedő jellemzői:

 

 

George Zhao, a Honor elnöke elmondta: „Az újonnan bemutatott Honor 8X-szel a Honor új mércét állított fel az érték, a dizájn és a teljesítmény közötti egyensúly elérésében. A Honor 8X nem csupán a minimalizmus gyönyörű megtestesülése, hanem egy olyan vonalat képvisel, amely bizonyítja, hogy a zászlóshajó funkciók nem feltétlenül járnak együtt a magas árakkal. A felhasználóknak nem kell kompromisszumot kötniük az ár, a teljesítmény és a szemet gyönyörködtető megjelenés tekintetében: a Honor 8X-ben mindezt egyszerre megtalálják.”

 

A prágai bemutató során a Honor és a Red Bull bejelentette stratégiai együttműködését a Közép- és Kelet-Európa régióban. „A Honor és a Red Bull eddig is sikeresen együttműködtek. Most, közös célunk, hogy a régió kulcsfontosságú piacain mélyebb és erősebb partnerséget alakítsunk ki. Céljaink és értékrendünk is megegyezik. Ez az együttműködés mindkét fél számára win-win lehetőség.” – foglalta össze George Zhao. A Honor és a Red Bull 2019-ben sporteseményekben, kulturális projektekben, sportolói partnerségekben és egyéb területeken is együttműködik majd.