Az EiSYS sikeres svájci CRM-pilotja a Vifor Pharmánál

forrás: Prím Online, 2018. november 5. 15:06

2018-ban felkérést kapott az EiSYS Kft. a svájci Vifor Pharma Groupól, hogy a CRM rendszerére épülő riportolási rendszerét váltsa ki MS SQL-ben kialakítandó adatpiaccal és ráépülő Microsoft Power BI riportokkal. A július közepével záródó, sikeres pilotot a Vifor Pharma felsővezetésének bemutatták és az éles bevezetést a gyógyszergyár számára legfontosabb európai országokban jóváhagyták.

Az első éles bevetésre Belgiumot jelölték meg, a bevezetés ez év szeptemberében indult.

 

A kialakítandó megoldás komplexitása abban rejlik, hogy egyrészt ugyanazokat a riportokat több nyelven kell kialakítani, másrészt a felhasználók – akik az értékesítői hálózat különböző szintjein dolgoznak – csak azokat az adatokat láthatják, amelyek a saját munkájukra vonatkoznak. A több országból érkező adatok mennyisége és sokszínűsége miatt az EiSYS munkatársai számára kihívást jelentett egy rugalmasan frissíthető, konzisztens adatpiac kialakítása, valamint a nagy mennyiségű adatból a gyógyszergyár kifinomult vizualizációs elvárásainak megfelelő, gyors válaszidejű, interaktív riportok kialakítása.

 

Az implementáció során az EiSYS munkatársai felhasználják a cég által kifejlesztett ETL megoldást, verzióváltási módszertant és olyan Microsoft komponenseket, mint például az SSAS.