Lepje meg szeretteit a vadonatúj AOC gaming monitorral!

forrás: Prím Online, 2018. december 2. 09:38

A képernyő specialista AOC bemutatja az egyik legjobb karácsonyi ajándékötletet szerettei és saját maga számára: egy vadonatúj gaming monitort! 

A közelgő ünnepi időszakra tekintettel az AAA játékcímek kezdik elárasztani a virtuális és fizikai polcokat az üzletekben. Elérkezett a megfelelő idő arra, hogy a játékok élvezetéhez beszerezzük a legújabb AOC gaming monitorokat is. A nemrég bemutatott G1 sorozat lehet a legnagyobb durranás: Vonzó, ívelt formatervezés, 144 Hz-es frissítési ráta, 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) válaszidő és három képernyőméret, melyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt,: 24 hüvelyk (59,9 cm), 27 hüvelyk (68,6 cm) és 31,5 hüvelyk (80 cm).

 

A legjobb ajándékok karácsonyra:
Az AOC C24G1 (bal oldalon) és az AOC G2590PX/G2

 

A sok régen áhított AAA játék megjelenésének és a gaming állomások modernizálását célzó számos felszerelésnek és ajánlatnak köszönhetően a téli időszak igazi eldorádó a számítógépes játékok rajongói számára. Egyben a legjobb időszak arra, hogy játékostársainkat is meglepjük a tökéletes ajándékkal.

 

Az egyik legmegfelelőbb társ a hosszú téli játékokhoz az AOC valamelyik ívelt gaming képernyője, ultra-keskeny kávával, a gémerek által közkedvelt felszereltséggel, benne FreeSync támogatással, 144 Hz frissítési rátával, 1 ms MPRT válaszidővel és állítható magasságú, ergonomikus lábazattal.

 

 

A gémerek gyakran elfelejtik hogy az immerzió, a pontosság és a játékélmény tekintetében mekkora különbség van a gaming monitorok között, ezért az AOC elmagyarázza, hogy miért számít ez és hogy miért a G1 sorozat monitorjai jelentik a tökéletes megoldást:

 

 

 

Az elszánt esport rajongók számára javasoljuk, hogy tekintsék meg az AOC legújabb speciális monitorát is. Az AOC és a G2 Esports csapat partnerségéből született G2590PX/G2 modell 1920 x 1080 felbontású, 3 oldalon keret nélküli TN panellel, FreeSync támogatással és 1 ms válaszidővel rendelkezik. A G2590PX/G2 gyönyörű kialakítású, magán hordozza a G2 Esports hivatalos szamuráj mintázatát és logóját, egyedülálló dizájnjával pedig remekül mutat a hardcore gémerek asztalain.

 

A G2590PX/G2 369 euró ajánlott fogyasztói áron már kapható a szaküzletekben.

 

A G1 sorozat tagjainak ajánlott fogyasztói árai a következők: C24G1 modell: 229 euró, C27G1 modell: 299 euró és C32G1 modell: 339 euró.