Adventi hangulatban búcsúzik a Future Park

forrás: Prím Online, 2018. december 11. 12:51

Már csak december végéig látható az Andrássy Élményközpontban a világ egyig legizgalmasabb virtuális játszótere, az év utolsó hónapjára adventi hangulatba öltözött Future Park. A japán szakemberek által megálmodott interaktív tér az elmúlt fél év alatt több mint 150 ezer látogatót vonzott. Az Andrássy Élményközpont pedig már 2019-re tervez, egy, az elmúlt évtized legnagyobb kasszasikerű filmjének kiállítását várhatjuk februártól.

Már csak ebben a hónapban élvezhetik kicsik és nagyok a világ egyik legizgalmasabb „játszóterét”, melyben olyan kreatív élményekkel gazdagodnak a látogatók, melyek során az egyéni kreatív tevékenységeket közös kreatív alkotássá tudják átalakítani.  A nemzetközi bemutatkozások után immár Magyarországon is nagy sikert aratott Future Park a hátralévő pár hétben karácsonyi hangulatban búcsúzik a vendégektől.

 

 

„A japán fejlesztők  - látva a nagy sikerét a budapesti helyszínnek – hozzájárultak, hogy az eredeti animációk helyett karácsonyi látványvilág fogadja decemberben a látogatókat” – mesélte az Andrássy Élményparkot megálmodó TulipánTündér produkció vezetője, Illés Gabriella. „S bár a szerződésünk a Future Parkra lejár, az Andrássy Élményközpont természetesen újabb élményeket tartogat az elkövetkezőkben is. Februárban egy olyan, úgynevezett „blockbuster”, azaz bombasiker mozi film kiállítás szerződésének finisében állunk, ami bizonyára sokaknak jelentett felejthetetlen élményt” – mondta sokat sejtetve a producer.

 

„Az biztos, hogy az elmúlt fél év alatt az Andrássy Élményközpont bekerült a köztudatba és azt látjuk, hogy szükség van egy olyan helyre, mely folyamatos befogadó teret biztosít a világban szerte nagy érdeklődést keltő tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató, interaktív kiállításoknak” – tette hozzá Illés Gabriella. “Külön öröm, hogy számos színész tv-s személyiség is ellátogatott hozzánk, úgy mint Stohl András, Szabó Győző vagy Ördög Nóra a gyermekeivel, de járt itt Radics Gigi, Iszak Eszti, Dukai Regina is, akik örömmel posztoltak közösségi oldalaikon az Élményközpontról.”