A Check Point magas szintű, gépi tanuláson alapuló védelmi megoldással erősíti portfolióját

forrás: Prím Online, 2019. január 20. 09:21

A Check Point Software Technologies Ltd., a cyber-biztonsági megoldások világszerte vezető szállítója megvásárolta a ForceNock Security vállalatot (Tel-Aviv, Izrael).

A 2017-ben alapított ForceNock olyan webes alkalmazás és API-biztonsági (WAAP) technológiát fejlesztett ki, mely gépi tanulást, valamint viselkedés és „hírnév” alapú biztonsági motorokat alkalmaz. A tervek szerint, a Check Point a ForceNock technológiáját integrálja Infinity nevű, teljes védelmet nyújtó architektúrájába. 

 

„A cyber-támadások jelenlegi és a jövőbeni generációi elleni védelem érdekében a Check Point a legátfogóbb biztonsági architektúrát kínálja. A különböző platformok – felhő, hálózat, mobil, végpont és IoT – növekvő használata a teljes, ugyanakkor egyszerűen telepíthető és könnyen használható biztonsági technológiák alkalmazását követeli meg,” - mondta Dorit Dor, Check Point. „A ForceNock technológiájának beépítése az Infinity architektúránkba lehetővé teszi számunkra, hogy világszerte a legmagasabb szintű biztonságot kínáljuk ügyfeleink számára, ugyanakkor megerősíti gépi tanuláson alapuló védelmi képességeinket.”