Megújult külső, rejtett hívószámos chat és csoportos hívások az új Viber 10-ben

forrás: Prím Online, 2019. február 5. 14:39

A Viber legújabb verziója látványosabb és egyszerűbb kommunikációval, kétszer gyorsabb chattel és a felhasználók személyes adatait fokozottan védő biztonsági funkciókkal gazdagítja a világ egyik legbiztonságosabb és legerősebb üzenetküldő alkalmazását.

A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber bemutatta a platform legfrissebb verzióját: a Viber 10 új szintre emeli a felhasználói élményt, az alkalmazás villámgyors technológiájának köszönhetően pedig kétszer gyorsabbá teszi az üzenetváltást. 

 

 

A felhasználói élményt gazdagítják az alábbiak:

 

 

A Viber 10 debütálásával két vadonatúj funkció is érkezik, amelyek tovább erősítik a Viber hatékony, megbízható és privát jellegét.

 

A Viber 10 megújult felhasználói felületével és a platform megnövelt teljesítményével továbbra is biztosítja a vállalat elköteleződését a felhasználói adatok 100%-os védelme iránt. Ahogy a felhasználók azt a Vibertől már megszokhatták, egyéni vagy csoportos beszélgetéseiket és hívásaikat a platform végponttól végpontig tartó titkosítással védi.

 

 

„A Viber 10-es verzióját egy intenzív kutatás-tesztelési periódust követően alkottuk meg annak érdekében, hogy egyszerű és letisztult kommunikációs élményt biztosítsunk a világ összes Viber felhasználója számára” – mondta Djamel Agaoua, a Viber vezérigazgatója. „A Vibernél mindenkit az a cél vezérel, hogy termékünket gyorsabbá, egyszerűbbé és biztonságosabbá tegyük. Az új Viber 10 segít abban, hogy könnyedén és természetesen ismerhessünk meg új embereket, miközben adataink teljeskörű védelmet élveznek. Reméljük, hogy felhasználóinknak is annyira tetszenek majd az újítások, mint nekünk, hiszen ez egy teljesen új Viber!”

 

A Viber 10 a következő napok folyamán világszerte elérhető lesz App Store-on és Google Play-en.