Több ezer milliárd forintra lehet még idén pályázni

forrás: Prím Online, 2019. február 20. 08:59

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Rengeteg forrásról, több ezer milliárd forintról van szó. Támogatásokról és rendkívül kedvező hitelekről kkv-knak. Sok 50-100 %-os támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll. A visszatérítendő pályázatok és az NHP 1000 milliárd forintos hitelprogramja is rengeteg fejlesztési lehetőséget tartogat, nagyon olcsón a kis- és középvállalatok számára. Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből. Az önkormányzatok számára is megnyílik a 100 % támogatottságú Magyar Falu Program.

Érdemes lehajolni a fejlesztési pénzekért! Manapság még mindig a digitalizálás, automatizálás, a gyártási és szervezeti folyamatok technológiai fejlesztése a legjobb megoldás a munkaerőhiány és a növekvő bérterhek ellensúlyozására. A foglalkoztatás terheinek enyhítésére is nagyon sok segítséget találunk. 

 

A Piac & Profit a Pénz, de honnan? roadshowja első állomásán, Miskolcon, február 28-án, mint minden évben, most is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról. 

 

 

A konferencián a részvétel, mint 17 év óta minden évben, ingyenes, csak regisztrációhoz kötött. 

 

A források megszerzésének feltételeiről első kézből, személyes konzultációs lehetőséggel informálódhatnak az Észak-Magyarország Régió kkv-döntéshozói és önkormányzati vezetői.

 

Február 28. Miskolc. Piac & Profit roadshow a Pályázatok utolsó nagy rohamáról. Részletes program és regisztráció: https://piacesprofit.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-24/