Új szektorvezetők a hazai SAP-nál

forrás: Prím Online, 2019. február 28. 15:03

Új értékesítési vezetőket neveztek ki három, stratégiai fontosságú szektor irányítására az SAP Hungary Kft-nél. A közlekedési, a digitális ellátási lánc, a kormányzati szektor eredményessége fontos pillérei az üzleti szoftvercég további fejlődésének.

Turóczi Gábor (33) tölti be a közlekedési szektorért felelős üzletágvezetői pozíciót. A szakértő korábban presales feladatot látott el e területen, ezt megelőzően pedig jelentős szerepe volt abban, hogy az SAP SuccessFactors vált a szoftvercég legsikeresebb felhőmegoldásává Magyarországon. Turóczi Gábor 2009-ben csatlakozott a szoftvervállalathoz, és tíz év alatt több, értékesítéshez kapcsolódó területen szerzett tapasztalatot, regionális szinten is. Mérnökinformatikusként végzett, melyet a Műszaki Egyetemen szerzett MBA diplomával gazdagított.

 

Szekeres Zoltán (38) kapott megbízást az ellátási láncok digitalizációját elősegítő megoldások piacra vitelére. Az SAP-hoz a Sense/Net kereskedelmi vezetői pozíciójából érkezett. A szakember több mint 12 éve foglalkozik vállalati szoftverek hazai és nemzetközi értékesítésével, és számos SAP-s projektet vezetett karrierje során. Szekeres Zoltán a Corvinus Egyetemen végzett.

 

Dr. Vass Péter (45) kormányzati ügyfelekért felelős terület irányítására kapott felkérést. Vass Péter korábban az Oracle, a Tigra, az IdomSoft és az AAM szervezeteiben töltött be vezetői posztokat, és közel 20 éves projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezik. A szakember több külföldi egyetemen is szerzett diplomát. 

 

Mindhárom szektorvezető beszámolási kötelezettséggel tartozik Pintér Szabolcsnak, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának.