Folytatódik az öt éve tartó dinamikus növekedés a UPC Magyarországnál

forrás: Prím Online, 2019. március 1. 08:36

A UPC Magyarország kiemelkedő, 5,6%-os árbevétel-növekedést ért el a 2018-as üzleti évben, amely az erőteljes hálózatfejlesztési tevékenységgel támogatott lakossági és üzleti vezetékes-, valamint mobilszolgáltatásoknak köszönhető.

A UPC-nél ezzel folytatódik az immáron 5 éve tartó kimagaslóan sikeres pénzügyi eredménysorozat. A mobil, internet és televíziós kínálat megújítása jelentős lendületet adott mind a vezetékes, mind a mobil előfizetések növekedéséhez. A folyamatos beruházások és hálózatfejlesztési aktivitások eredményeképpen országszerte már 1,83 millió háztartásban érhetők el a UPC szupergyors hálózatán az innovatív szélessávú szolgáltatások. 

 

 

2018 legfontosabb üzleti eredményei* 

 

Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és a UPC Lengyelország vezérigazgatója:

"Rendkívül büszke vagyok 2018-as üzleti eredményeinkre. Vállalatunk immár öt éve folyamatosan kiemelkedő teljesítményét munkatársaink elkötelezettsége, szolgáltatásaink minősége és az a töretlen elhatározásunk alapozza meg, hogy minden velünk töltött pillanat élmény legyen ügyfeleink számára. Az összes üzleti szegmensben tovább erősödtünk, és az ügyfélelégedettség területén is kitűnően teljesítettünk; mindez egyértelmű visszajelzés számunkra arról, hogy jó úton haladunk. Továbbra is magabiztosan nézünk szembe az  új kihívásokkal ebben a gyorsan változó és izgalmas piaci környezetben zajló erős versenyben, annak érdekében, hogy innovatív szolgáltatásainkkal minél jobban megfelelhessünk ügyfeleink elvárásainak.”

 

Megújult díjcsomag-kínálat WiFi Power Pack-kel, magasabb belépő internet-sebesség, új tévécsatornák

2018 májusában vezette be új, rendkívül rugalmas mobil díjcsomagjait a UPC, szeptemberben pedig megújította vezetékes internet és televíziós kínálatát is, amely gyorsabb belépő szintű sebességet és új csatornakínálatot jelent az előfizetőknek. Az új Wifi Power Pack rendszer segítségével pedig lehetőséget biztosítanak a wifi jelerősségének és lefedettségének az eddigieknél sokkal egyszerűbb növelésére is, annak érdekében, hogy otthonuk minden szegletében zavartalanul élvezhessék a szolgáltatást az ügyfelek.

 

_______________

* A felsorolt eredmények tartalmazzák az olyan, nem organikus szervezeti változások hatásait is, mint a felvásárlások. Ezzel kapcsolatban további információkat talál a Liberty Global hivatalos közleményeiben.