Az új Philips monitor ötvözi a produktivitást a fenntarthatósággal

forrás: Prím Online, 2019. március 11. 15:02

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a teljesen új Philips 252B9 B-Line LCD monitort PowerSensor technológiával. 

Ez a 25 hüvelykes (63,4 cm), 16:10 képarányú, 3-oldalon keret nélküli monitor számos produktivitást elősegítő funkcióval bír, fenntartható tervezési és gyártási alapelvei segítenek csökkenteni az energiafogyasztást és védeni a környezetet, mindemellett továbbra is garantálja a Philips monitoroktól elvárt professzionális minőséget. Az innovatív PowerSensor funkcióval, nulla fogyasztást biztosító kapcsolóval, IPS technológiával, SmartErgoBase talppal és számos egyéb kényelmi funkcióval felszerelt Philips 252B9 ideális megoldás mindazoknak, akik szeretnének a lehető leghatékonyabb és kényelmesebb munkavégzés mellett részt venni a környezet védelmében is.

 

Philips 252B9

 

Fejlett képmegjelenítés

Az optimális vizuális megjelenítési teljesítmény biztosítása érdekében a Philips 252B9 3-oldalon keret nélküli, 16:10-es képaránnyal rendelkezik, nagyobb függőleges képernyőfelülettel, illetve az IPS technológiának köszönhetően a 178°/178° megjelenítési szögeket is támogatja, még 90°-ban megdöntve is. Az IPS technológia ezen felül gondoskodik az éles kontúrú, élénk képmegjelenítésről, valamint a fényképészek, grafikusok, filmszerkesztők, építészek és dizájnerek számára rendkívül hasznos, nagy pontosságú színreprodukcióról.

 

Kiemelkedően fenntartható

A Philips 252B9 a fenntartható fejlődésben is élen jár. Az egyedülálló PowerSensor ártalmatlan infravörös jelek segítségével képes észlelni a felhasználó jelenlétét. Ha a felhasználó nem tartózkodik a gép előtt, a rendszer automatikusan csökkenti a fényerőt. A monitor így akár 80%-kal kevesebb energiát fogyaszt, illetve hasznos élettartama is megnő. Emellett a Philips 252B9 egy nulla fogyasztást biztosító kapcsolóval is rendelkezik, amely teljesen megszünteti a monitor hálózati áramellátását, megelőzve a passzív energiafogyasztást, ha a kijelzőt nem használják. A monitor megfelel az EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE, és RoHS energiafogyasztási szabványoknak, 85%-ban újrahasznosított műanyagokból készült, és csomagolása 100%-ban újrahasznosítható.

 

Számos funkcióval ellátva

A Philips 252B9 monitor felhasználói rengeteg innovatív funkciót vehetnek igénybe a hatékonyabb és kényelmesebb munkavégzés érdekében. A SmartErgoBase talpazat segítségével a monitort a kívánt mértékben fel lehet emelni, le lehet engedni, meg lehet dönteni, és el lehet forgatni a kényelmesebb használat érdekében, csökkentve a hosszú munkanapok által okozott terhelést. A beépített VESA adapternek köszönhetően a monitor több száz különböző szerelvénnyel kompatibilis. A Philips 252B9 emellett számos kényelmi technológiával is rendelkezik, például a Flicker-Free és LowBlue funkciókkal a látás védelme, valamint az EasyRead üzemmóddal a kellemesebb olvasási élmény érdekében. Ezt a rendkívül nagy teljesítményű és korszerű monitort két beépített hangszóró, illetve több VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, és HDMI 1.4 csatlakozó egészíti ki.

 

A Philips 252B9 modell 2019 március végén debütál, 259 EUR ajánlott kiskereskedelmi árral.