Bet365 – a vezető online fogadóiroda

forrás: Prím Online, 2019. május 8. 12:19

Immáron közel 20 éves a Bet365 fogadóiroda és több millió játékos használja világszerte. A legszélesebb kínálattal rendelkező oldalt kezdők és tapasztalt játékosok egyaránt használják.

A Bet365 fogadóiroda kínálatában számos lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére az online szerencsejátékok világában. Az oldal jelentősen túlszárnyalja versenytársait, hiszen egyetlen fogadóiroda kínálatában sincs annyi fogadási lehetőség, mint a Bet365-nél.

 


A 2000 óta piacon lévő fogadóiroda szolgáltatásait több millió felhasználó veszi igénybe világszerte. A regisztrált tagok igen széles kínálatból válogathatnak. Alapvetően nincsen olyan labdarúgó bajnokság a világon, amely ne lenne benne a Bet365 kínálatában.

 

Az iroda egyik előnye, hogy számos élő közvetítést kínál a felhasználóknak. A játékosok így folyamatosan nyomon követhetik fogadásaikat. Az oldalra egy gyors regisztráció után beléphetünk, majd ezután az egész sportvilág a képernyőnkön terem. Az újonnan regisztrált felhasználók pedig üdvözlő jutalmat kapnak, melynek összege 15 000 Ft. Ez kaszinó-, póker játékok esetén éppúgy érvényes, mint ha nyerőgépes játékot választunk első fogadásunkhoz.

 

Több ezer élő fogadás közül választhatnak a felhasználók, és számos kedvezmény várja őket. Az adatok, valamint a különféle statisztikák is könnyen elérhetők a továbbiakban, és logikusan, követhetően állnak rendelkezésre, segítve a felhasználókat eligazodni a különféle fogadások között.

 

Az oldal nem csupán webes felületen keresztül érhető el, hanem mobilapplikáció is letölthető hozzá, amely révén a különféle mobileszközökön is elérhetők és nyomon követhetők az egyes sportfogadások.

 

A Bet365 nagyon büszke az adatok biztonságára. Az SBR értékelésben a Bet365 A+ minősítést ért el, ami a szolgáltatásai legjobb minőségét garantálja, valamint a kliensek biztonságát, azt, hogy a fogadóiroda számára átutalt pénzösszegek teljes biztonságban vannak.

 

Az oldal ugyan most alternatív linken keresztül érhető el – Bet365 alternatív link, ez hamarosan megváltozhat. Az Unibet 2017 őszén jogerősen pert nyert a magyar álammal szemben, így ez a helyzet nemsokára megváltozhat.