Betclic – online sportfogadások és szerencsejátékok tárháza

forrás: Prím Online, 2019. május 20. 17:46

A Betclic online fogadóiroda számos lehetőséget kínál a sportfogadások, szerencsejátékok, póker és kaszinó terén. Az oldalon számos fogadási lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére.

Számos fogadóiroda kínálja szolgáltatásait az interneten, és legtöbbjük esetén igen választékos kínálattal találkozhatnak a felhasználók. A Betclic az egyik ilyen népszerű sportfogadási iroda a piacon, ahol nem csupán különféle sportfogadások közül választhatnak a felhasználók, hanem számos szerencsjáték is megtalálható a kínálatban.

 


A giraltári székhelyű iroda nemcsak pénznyereményt kínál a helyes tippért, hanem egy sporton belül  a sportesemények változatosságát, továbbá speciális fogadások széles skáláját és annak kombinációit is.

 

Ha valaki az élő fogadásokra szeretné megtenni tétjeit, annak jó hír, hogy a szorzók a kiválasztott esemény kimenetele szerint módosíthatóak.

 

Az oldalra való belépéshez csupán egy rövid regisztrációra van szükség, amit megéri megtenni, mert az új felhasználók 20 000 forintos üdvözlő bónuszt kapnak, melyhez az első fogadás elvesztése esetén juthatnak hozzá. Az első feltöltés minimális értéke pedig mindössze 10 EUR, és ugyanez vonatkozik a további feltöltések értékére is.

 

A különféle sportfogadáson kívül a Betclic a legnépszerűbb és mindemellett rendkívül dinamikus online póker szoftverrel büszkélkedhet. Itt megtalálhatók  a klasszikus kaszinójátékok a Blackjacktől a Rulettig. A játék részleg pedig további szórakoztató játékot kínál, mint a legújabb típusú játékgépek, ileltve videopóker is megtalálható a kínálatban.

 

A fogadóiroda hitelességét szavatolja, hogy számos elismert világcéggel együttműküdve végzi a munkáját. Mindez nem csupán a felhasználók, az adataik és a pénzük bztonságát garantálja, hanem a lehetú legjobb fogadási körülményeket is szavatolja számukra. A banki szolgáltatásokat a Barclays és NatWest biztosítja, a számítástechnikai rendszerét és adatait a Dell szerverei biztosítják, melynek védelméről a Fortinet Firewall rendszere gondoskodik, az SSL titkosítást pedig a Thawte nyújtja számukra.