Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

forrás: Prím Online, 2019. július 14. 11:27

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

Az Epson bemutatta szupergyors, környezetbarát üzleti tintasugaras nyomtatókínálatának legújabb tagját. A WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW nagy sebességű fekete-fehér nyomtatást biztosít a felhasználók számára akár jelentős nyomtatási igényű részlegek számára is, továbbá állandó igénybevétel mellett is megbízható eredményt nyújt. A készülék akár 82%-kal kevesebb energiát használ, mint a konkurens lézernyomtatók*.

 

 

 

„A legújabb Enterprise modell biztosítja a sebességet, ahol szükség van rá, és megbízhatóan állítja elő a dokumentumokat a nagy igényeket támasztó környezetekben is, például a logisztikai raktárakban vagy a központi reprográfiai részlegekben. Az Epson technológia teljesítménye és megbízhatósága garantálja a kiváló minőségű nyomatokat, például fuvarlevelek esetében, így a vásárlók minden szállítás alkalmával ellenőrizhetik az adatokat és biztosak lehetnek benne, hogy a csomagok időben célba érnek” - nyilatkozta Dobos Csaba, az Epson termékmenedzsere.

 

 

 

A nagy sebességet és kiváló nyomtatási minőséget biztosító tintasugaras linehead nyomtatófej-technológia arra a skálázható technológiára épül, amelyet az Epson először az ipari rendszerekben, mint például a nagyformátumú címkenyomtatóknál használt. A lenyűgöző, csupán 43 mm széles és 8676 fekete fúvókát tartalmazó soros kialakítás, fejlett kihagyásérzékeléssel és változó cseppméret-technológiával rendelkezik. Ez a készülék a kompakt mérete ellenére hihetetlen részletességgel nyomtat, mellyel nemcsak a teljesítmény növeléséhez járul hozzá, hanem megfelelő sebességet és megbízhatóságot nyújt azon munkacsoportok számára, akiknél szóba sem jöhet a leállás. A felhasználók a festék újratöltése nélkül akár 120 000 fekete-fehér oldalt nyomtathatnak, ezzel pedig valóban nagy mennyiségű, megszakítás nélküli nyomtatásra ad lehetőséget.

 

 

A nyomtatók minőségének folyamatos fejlesztése érdekében az Epson számos innovációval rendelkezik, többek között önjavító nyomtatófejet fejlesztett a csíkozódás megszüntetésére és elektrosztatikus laptovábbítás a nyomtatófej alatt a nagy sebesség nyomtatáshoz. A vonalkód-mód segíti a vékony vonalak nyomtatását.

 

 

 

Az opcionális, 3000 lapos, nagy kapacitású papírtálca 5350 lapos maximális papírbemenetet biztosít, míg a 4000 lapos tűző/laprendező egység segít a hatékonyság növelésében, hiszen időt és energiát takarít meg. Ezenkívül a WF-M20590D4TW számos szoftvermegoldást támogat, mint például az Epson Print Admin vagy a Document Capture Pro szolgáltatás, ezen felül más, harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokkal is együttműködik, amelyek további funkciókat biztosítanak az Epson Open platform használata során, – a távoli kezeléstől a könyvelésig és a behúzós nyomtatásig.

 

__________ 

* Az Epson WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW maximális energiafogyasztása 320W. Az összehasonlítás alapját a versenytársak A3-as MFP mono lézernyomtatói adják a 70-90ppm szegmensben. Összehasonlítva az IDC top 10 modelljével a 2018-as évben, Nyugat-Európában, a fenti szegmensben. A BLI adatbázisa alapján (2019 március).