Első helyen a Fujitsu a Canalys szállítói rangsorában

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 4. 13:19

A Fujitsu a legerősebb szállító a visztonteladói értékesítés terén a Canalys Candefero EMEA-régióbeli szállítói rangsorában. A Canalys benchmarkja a viszonteladó partnerek visszajelzései alapján értékeli a legnagyobb IT-szállítók EMEA-régióbeli teljesítményét. A Fujitsu a 10 vizsgált kategória szinte mindegyikében az első helyen végzett. 

A viszonteladó partnerek kimagasló értékeléssel ismerték el, milyen hatékonyan segíti a Fujitsu partnereit a bevételszerzés és a növekedés terén. A vállalat a viszonteladóknak nyújtott műszaki és marketingtámogatás minősége, valamint a partneri együttműködés egyszerűsége szempontjából is kimagasló pontszámot kapott. A viszonteladói konfliktuskezelés terén egyedül a Fujitsu rendelkezik jó képességekkel az EMEA-régióban.

 

Ezzel a kiváló eredménnyel a Fujitsu tovább erősíti évről-évre javuló teljesítményét a viszonteladók számára fontos útmutatóként és döntéstámogató forrásként szolgáló Canalys benchmark szerint. 

 

A Canalys szállítói rangsorában kapott magas pontszámhoz a különböző területeken nyújtott kiváló teljesítmény mellett a Fujitsu SELECT viszonteladói partnerprogramja keretében indított kezdeményezések is hozzájárultak. A végeredmény ismét megmutatja, mennyire fontos a viszonteladói csatorna a Fujitsu számára – és bizonyítja a vállalat viszonteladó partnerek iránti elkötelezettségét.

 

 

„Az, hogy a viszonteladó partnerek ismét ilyen egyértelműen támogatták a Fujitsut a Canalys szállítói rangsorában, meggyőzően igazolja viszonteladói stratégiánk helyességét. A rangsor bizonyítja, hogy SELECT viszonteladói partnerprogramunk, eszközeink és folyamataink tökéletesen kielégítik disztribútoraink igényeit és elvárásait – csakúgy, mint a partnerekhez és ügyfelekhez személyes kapcsolattartót kirendelő regionális értékesítésmenedzsment struktúra. Maradéktalanul elkötelezettek vagyunk viszonteladóink iránt, és mindent megteszünk azért, hogy a továbbiakban is mi maradjunk partnereink preferált szállítója az összes kategóriában” – nyilatkozta Dave Hazard, a Fujitsu viszonteladókért felelős EMEIA-régióbeli alelnöke. 

 

A Canalys infrastruktúrahardverek piacán végzett szállítói benchmark-vizsgálata az alábbi 10 szempont szerint hasonlítja össze a szállítók teljesítményét:

1. Az üzleti együttműködés egyszerűsége

2. Nyereséghányad megőrzése és általános nyereségesség 

3. Növekedés ösztönzése szolgáltatási és támogatási lehetőségeken keresztül 

4. Portálok és elektronikus eszközök hasznossága 

5. A viszonteladó partnereknek és ügyfeleiknek nyújtott műszaki támogatás minősége 

6. Marketingtevékenységek és leadgenerálás 

7. Termékkínálat és termékek elérhetősége 

8. Akkreditációs és szakosodási programok 

9. Az ügyfélkezelés eredményessége 

10. A más viszonteladókkal és a közvetlen értékesítési csapattal kialakuló konfliktusok kezelése 

 

A partnerek csak azokat a szállítókat értékelhetik, amelyek termékeit értékesítik – ezt minden alkalommal ellenőrizzük, amikor felvesznek egy szállítót céges profiljukba. Eddig több mint 39 ezer értékelés született a 2010 óta elérhető szállítói benchmark felhasználásával. A pontozást támogató algoritmus a Canalys tulajdona. Az eredmények a szállítók legutóbbi visszajelzési alapján naponta frissülnek. Ez a jelentés a 2019. július 1-i eredményeket tükrözi.