A Fujitsu RunMyProcess csatlakozik a Google Cloud partnerprogramjához

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 8. 16:10

A nagy produktivitású felhőplatformot szolgáltató Fujitsu RunMyProcess bejelentette, hogy hivatalos technológiai partnerként csatlakozott a Google Cloud partnerprogramhoz. 

A partnerkapcsolat keretében a Google G Suite ügyfelei a továbbiakban igénybe vehetik a RunMyProcess DigitalSuite* áttörő képességeit a folyamatokat automatizáló és a nagyvállalati rendszereket egymáshoz kapcsoló alkalmazások gyors megépítéséhez. 

 

A régebbi, helyben telepített csoportmunka-megoldásokat kiváltó szervezetek nagyra értékelik a G Suite magas szintű hatékonyságát. A megbízható produktivitásfokozó megoldással a dolgozók a munkavégzés helyétől és idejétől függetlenül működhetnek együtt. A Fujitsu RunMyProcess segítségével a szervezetek biztonságosan és zökkenőmentesen állhatnak át az ügyfelek és a dolgozók produktivitását és együttműködését teljesen új szintre emelő, új digitális üzleti modellekre.

 

A platformok közötti váltás komplex folyamat, amely gyakran együtt jár az alkalmazások gyors és költséges újrafejlesztésével. A RunMyProcess DigitalSuite megoldást kínál erre a kihívásra. Lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen, modern, felhőalapú alternatívákkal helyettesítsék a régi alkalmazásokat és platformokat. A RunMyProcess DigitalSuite nagy teljesítményű felhőplatformot biztosít a nagyvállalati rendszerek gyors biztonságos integrálásához, előmozdítva ezzel az üzleti innovációt, és erős alapot teremtve a jövőbeni növekedéshez. 

 

A Google Cloud partnereként a Fujitsu RunMyProcess most olyan egyedi platformot bocsát a G Suite ügyfelek rendelkezésére, amellyel legyőzhetik a digitális átalakulás négy fő kihívását. A Fujitsu platformjával a szervezetek az alábbiakra lesznek képesek: 

 

„A Google-lel folytatott együttműködés továbbfejlesztésével a legújabb felhőinnovációkat vehetjük igénybe RunMyProcess DigitalSuite megoldásainkhoz, továbbá kiterjedt potenciális ügyfélhálózatot érhetünk el és segíthetünk a fejlődésben az összekapcsolt technológiákban rejlő lehetőségek kiaknázásával. A programhoz való csatlakozással jóval több lehetőséget tudunk biztosítani a cégvezetőknek a digitális fejlesztési programok megvalósítása terén, és tovább erősíthetjük a Fujitsu pozícióját a digitális átalakulást támogató felhőalapú megoldások piacán” – nyilatkozta Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója. 

 

__________________

* A Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite nagy produktivitású felhőplatformján a szervezetek gyorsan és biztonságosan megépíthetik, tesztelhetik, bevezethetik és skálázhatják a digitális folyamatokat a felhőben, helyben és a mobilkörnyezetben is összekapcsoló, eszközfüggetlen alkalmazásokat. A RunMyProcess DigitalSuite segítségével a legkomplexebb üzleti folyamatokat is modellezhetik és észszerűsíthetik, miközben meglévő rendszereiket és szolgáltatásaikat (pl. az Office 365 és más felhőszolgáltatásokat, vagy a helyben telepített SAP-megoldásokat) integrálhatják okostelefonokkal, táblagépekkel, PC-kkel, hordható technológiával vagy más mobileszközökkel. Így a felhasználóknak bárhol és bármikor kifogástalan használati élményben lehet részük. A platform előre megépített csatlakozóival az ügyfelek gyorsabban kifejleszthetnek internetes alkalmazásokat, és hónapok helyett napokon belül bevezethetik, illetve rövid időn belül több ezer felhasználóra skálázhatják őket.

** Az IBM nemrég eladta az IBM Notes-t (korábbi nevén Lotus Notes-t) indiai partnerének, a HCL-nek, így a Notes felhasználóknak érdemes megvizsgálniuk az ütőképes szolgáltatópartnerek által kínált alternatívákat. A RunMyProcess DigitalSuite alkalmazásfejlesztési platform segítségével gyors ütemben kiválthatók a Notes alkalmazások és adatbázisok olyan felhőalapú alternatívákkal, amelyek mind az átállás zökkenőmentességét, mind pedig annak költséghatékonyságát garantálják. A Fujitsu lehetővé teszi a Notes teljes kivezetését a feladatok G Suite-on történő automatizálásával, valamint a helyszíni és felhőrendszerek és -eszközök százaival végrehajtott integrációval.