Új vígjáték sorozat indul az HBO GO-n

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 18. 12:23

A Danny McBride, John Goodman, Edi Patterson és Adam Devine főszereplésével készült Az erényes Gemston-ék című sorozat kilencrészes évadja augusztus 19-én indul az HBO GO-n és az HBO-n egy egyórás epizóddal, melyet aztán hetente újabb félórás epizód követ.

A sorozat egy világhírű televangelista (televíziós hittérítő) családról szól, akiknél messzire visszanyúló hagyománya van a devianciának, a kapzsiságnak és a jótékonyságnak. A sorozat alkotója Danny McBride (akit az HBO Kib*zgatóhelyettesek és Egyszer fent, ...inkább lent című sorozataiból ismerhetnek a nézők), aki egy személyben executive produceri, rendezői és írói tisztet is betölt. Rendszeres alkotótársai, Jody Hill és David Gordon Green szintén executive producerként és rendezőként vettek részt a sorozat létrehozásában.

 

 

A közismert Gemstone családban immár a második generáció viszi tovább a televangelista hagyományt, és élő bizonyítékául szolgálnak annak, hogy a hit igencsak jövedelmező dolog, mint azt gigatemplomuk is mutatja. Danny McBride a három felnőtt Gemstone-utód közül a legidősebbet, Jesse Gemstone-t alakítja, aki szeretne apja nyomdokaiba lépni, azonban múltbeli bűnei veszélybe sodorják a családi gyülekezetet.

 

A sorozat feliratos augusztus 19-én  indul az HBO GO-n és az HBO-n, a szinkronos premier szeptember 1-én lesz. 

 

Feliratos előzetes: