Fekete péntek: ezek voltak tavaly a legnépszerűbb termékek világszerte

forrás: Prím Online, 2019. október 8. 10:11

A fekete péntek (Black Friday) az év legnagyobb vásárlási eseményének számít, amely lehetővé teszi a kedvezményes áron kínált karácsonyi ajándékok beszerzését világszerte. Megannyi online és offline bolt kínálja termékeit a lehető legjobb árakon és ilyenkor nincs is más dolgunk, mint kiválasztani a szeretteink számára legmegfelelőbbeket a lehető legjobb árakon – írja a Black.Friday.hu 

A mai felgyorsult digitális világban az emberek egyre többet alkalmazzák az okoseszközöket és mindenféle modern technológiát életük korszerűsítésére és kényelmére. Így az sem meglepő például, hogy az okos otthoni eszközök vásárlásának tendenciája, különösen az Amazon Echo család termékei nagyon közkedveltek a külföldi online vásárlók körében.

 

Egyre nyilvánvalóbb az is, hogy a Fekete Péntek alkalmával a vásárlók törődnek azzal, hogy pénzüket okosan költsék el anélkül, hogy különösen nagy költségekbe essenek, ez nagy mértékben igaz a Magyar vásárlókra is. A Black Friday kínálta kedvezmények és akciók kiválóan alkalmasak a kis költségvetésű vásárlások számára, hiszen ilyenkor lényegesen olcsóbban juthatnak hozzá a kiszemelt termékhez.

 

A tavalyi termék eladások népszerűsége alapján viszonylag megjósolhatók az idei Fekete Péntek közkedvelt termékei is, így ez az információ fontos lehet azok számára, akik hasonló ajándékokban gondolkodnak az idei karácsonyi ünnepekre is. De lássuk pontosan, melyek azok a termékek, amelyek kimagasló sikert arattak a tavalyi Black Friday alkalmával.

 

 

A 2018-as Fekete Péntek legjobban eladott termékei

A játékkonzolok  a tavalyi évben is óriási népszerűségnek örvendtek csakúgy, mint az okos otthoni eszközök és a háztartási cikkek. Várhatóan az idei évben is már a Fekete Péntek hetében elkezdődnek a komoly árleszállítások, ezért érdemes lesz körülnézni még a pénteki nap előtt is a piacon. 

 

1. Legjobb konzol játékok

A Nintendo Switch csomagokat az egész világon jól értékesítették, a Mario Kart és a Spider-Man játékok rendkívül népszerűek voltak. A Mario Kart Switch játék első helyes a kategóriájában az eladási listákon.

 

2. A legkelendőbb TV-készülékek és filmek

A TV-készülékek legjobbjainak némelyike gyorsan elfogyott a tavalyi évben. Több tízezer készülék kerül eladásra egyetlen napon, így erre is érdemes korán gondolni, ha a legújabb TV-készülékkel szeretnénk meglepni a családot. Az LG LED síkképernyős televízió toronymagasan vezette a tavalyi évben az eladási listákat, de akinek megengedi a pénztárcája, az a legmodernebb 4K televíziók közül is kedvére válogathat. A Blu-Ray filmek is nagyon kelendőek ilyenkor. A külföldi eladási listákat a “Bosszúállók: Végtelen háború” és a “Deadpool 2” vezette. Kíváncsian várjuk melyek lesznek az idei év kedvencei!

 

3. Telefon akciók a Black Friday alkalmával

Az okostelefonok piaca is megugrik ebben az időszakban. Talán sokan azon gondolkodnak ilyenkor, hogy ideje lecserélni az elavult készülékeiket kedvezményes áron, de a karácsonyi ajándékozás is komoly szerepet játszik a Fekete Pénteki hatalmas telefon akciókban. 

 

4. Háztartási/konyhai eszközök

Az elektromos instant kukták valószínűleg idén is nagy kedvenc lesz a konyhai eszközök után keresők között csakúgy, mint a tavalyi évben is. Végül is hét konyhai készüléket ötvöz egyben és gyorsan elkészíthető az étel, mindezt pedig elfogadható áron kaphatjuk meg. 

 

Összességében elmondható, hogy a Tech eszközök a Fekete Péntek vásárlási adatait toronymagasan vezetik minden évben, ugyanakkor érdemes lehet más típusú, kedvezményes áron kapható ajándékok után is kutatni online. A Fekete Pénteken vásárlók nagyjából egynegyede keresi fel online a Tech üzleteket a legjobb ajánlatok reményében és az értékesítési adatok szerint ugyanennyien vásároltak is.

 

Forrás: Black.Friday.hu