Új biztonságos csatlakozási technológiát mutatott be a Fujitsu

forrás: Prím Online, 2019. október 10. 12:47

A Fujitsu által bemutatott DigitalSuite EnterpriseConnect a nagy produktivitású workflow-automatizációs és webfolyamat-innovációs felhőplatformokat szállító Fujitsu RunMyProcess üzletág legújabb nagyvállalati kategóriájú biztonságos csatlakozási megoldása. 

Az új modul támogatja az adatok, alkalmazások és folyamatok szervezeti határokon átívelő biztonságos megosztását, hozzásegítve ezzel a vállalatokat a bizalmi alapokon nyugvó digitális jövő építéséhez. A DigitalSuite EnterpriseConnect biztosítja a digitális átalakulási projektekhez szükséges biztonságot és skálázhatóságot, és lehetővé teszi a digitális folyamatok és a mobilalkalmazások biztonságos integrálását a régi rendszerekkel – ezzel előnyösebb helyzetbe hozza a vállalatokat versenytársaikhoz képest. A jelenlegi és jövőbeni mobilalkalmazás-megoldásokhoz a volumen, a sebesség és a felügyelet terén végrehajtott fejlesztések fontos szerepet játszanak a bevált Secure Enterprise Connector frissítésében.

 

A biztonság növelése és a telepítés egyszerűsítése mellett a DigitalSuite EnterpriseConnect kiterjeszti a RunMyProcess által kínált támogatást a gyorsan változó adatokhoz közel valós idejű, biztonságos hozzáférést igénylő digitális átalakulási projektekhez: 

 

„A biztonságos nagyvállalati integráció azt jelenti, hogy az új digitális folyamatok és alkalmazások a közvetlen webes kitettség veszélye nélkül egyszerűen összefésülhetők a meglévő rendszerekkel. Az integrált rendszerek növekvő számát, valamint az új piaci és ügyfélkövetelményeket figyelembe véve az a célunk, hogy a RunMyProcess DigitalSuite-ot nagyvállalati szintre fejlesztve és adaptálva üzletágunk lépést tudjon tartani a biztonságos szoftvertechnológiák fejlődésével. Az EnterpriseConnect és kiemelt fejlesztései bevezetésével sikerült elérnünk a következő mérföldkövet” – nyilatkozta Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója.