Brit Care kutyaeledel

forrás: Prím Online, 2019. október 15. 18:17

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

A fent felsorolt betegségek sajnos kutyáink életében is előfordulhatnak. Ahogy nálunk, embereknél ezek megelőzése is összefügghet a táplálkozásunkkal, náluk sincs ez másképp. A Kutyakajas.hu-nál kapható Brit Care kutyatáp emészthetősége kiváló, és csakis hipoallergén hozzávalókból készült, mint például a lazac, a bárány, a rizs és a burgonya.

Gyakori probléma az ételintolerancia jelentkezése kutyusainknál. A Brit Care erre is kínál megoldást. Fontos, hogy könnyen emészthető fehérjét adjunk kedvencünknek, mint például a bárányhús. A szárnyashús magasabb aminosav-tartalma miatt kevésbé javasolt a problémával küzdő ebek számára. Ugyanakkor jó választás a lazac, mely Omega-3 és Omega-6 tartalma miatt kifejezetten ajánlott. Az erek megbetegedése ugyanis sok esetben ezen tápanyagok hiányához vezethetők vissza.

 

A kalcium jobb felszívódása érdekében, valamint a hasmenést okozó kórokozók miatt ajánlatunk gyümölcs-oligoszacharidot is tartalmaz. Ez a belek védelméhez elengedhetetlen.

 

Allergének nélkül

 

A felelős állattartók nagy gondot fordítanak kedvencük táplálkozására. A kínálat nagy, sok termékből választhat az érdeklődő, melyek mindegyike más előnyökkel bír. A Brit Care esetében azonban nemcsak a minőségi alapanyagok és a tápérték jelenti az egyetlen pozitívumot. Legfőbb erénye, hogy összetevői nem tartalmaznak allergizáló anyagokat.

 

Rendkívül kevés kutyaeledel található a piacon, melyek ennek a nem elhanyagolható szempontnak is eleget tesznek. A Brit Care támogatja az emésztést, természetes összetevőinek köszönhetően pedig egy igazán egészséges csemege kutyusod számára.

 

További előnyök

 

Sajnálatos módon manapság egyre jellemzőbbek olyan betegségek és rendellenességek, melyek bizony a kutyákat sem kímélik. A kulcs a megelőzésben rejlik! Erre pedig a legkézenfekvőbb módszer: a helyes táplálás. Ezzel kivédheted a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek jelentős részét, a cukorbetegségről nem is beszélve. 

 

Ahogy már volt is szó róla, a legegészségesebb alapanyagok szerepelnek a listán: lazac, bárányhús, rizs, burgonya. Ezek figyelembevételével az allergia is jó eséllyel kivédhető.

 

A Brit Care kutyatáppal sokat tehetsz kedvenced egészségéért és kiegyensúlyozott életviteléért.