Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

forrás: Prím Online, 2019. október 16. 13:12

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

Továbbá 100%-ban vegetáriánusok is ezek a termékek, amelyeket a bőr egész egyszerűen imádni fog a természetesség miatt. A Közösségi Kereskedelmi marulaolaj, valamint a méz csak tovább fokozza a The Body Shopnál kapható sminkek ápoló erejét, amelyeket mindenképp érdemes kipróbálni.

 

Rövid bejegyzésünkben kicsit részletesebben is megnézzük tehát azt, hogy miként lehetséges a sminkelés állatkísérletektől mentes készítmények használatával.

 

Sminkhez használt alapozó, illetve bronzosító

 

A The Body Shop kínálatában az egymástól eltérő bőrtípusokhoz illeszkedve egészen specifikus ápoló alapozó formulák közül van lehetőség választani. Mindössze annyi dolgunk van, hogy megtaláljuk a hozzánk leginkább illő árnyalatot, illetve formulát.

 


A Matte Clay névre hallgató alapozó készítmény például Közösségi Kereskedelemből származó teafaolajjal lett gazdagítva annak érdekében, hogy a nap egészében hozzájáruljon az egyenletesen szép, tiszta és matt arcbőrhöz.

 

Ami a bronzosítókat illeti, a természetesen ható kontúr, illetve az enyhén napbarnított bőrszín elérését többféle formula által is el tudjuk érni. Érdemes tehát körülnézni a weboldalon, és kiválasztani a számunkra leginkább szimpatikus verziót.

 

Sminklemosók vegán formulával

 

Egy dolog a megfelelő minőségű és állagú smink, mindemellett azonban célszerű gondoskodni az ugyanilyen jól használható sminklemosóról is.

 

A The Body Shop kínálatában elérhető az a 100%-ban vegán, kamillás kollekció, amely nem jelent megterhelést a bőr számára, az alkalmazásával pedig gyengéden abszolválható a sminklemosás.

 

Lehetőségünk van kellemes balzsam, selymes olaj vagy éppenséggel szemsmink lemosót is választani annak a függvényében, hogy a bőrünk melyikre reagál a leginkább pozitív módon.

 

Matt árnyalatú rúzs, valamint ápoló szájfény

 

A The Body Shop kínálatában olyan matt árnyalatú rúzs is található, amely akár a nappali, akár az alkalmi smink mellett is remek kiegészítő lehet. Szám szerint hétféle különböző árnyalatban is lehetőségünk van választani, tehát a kedvünk és az általunk viselt szett szín összeállításához abszolút tudunk igazodni.

 

Mindezek mellett magasfényű, ápoló szájfényt is találhatunk a kínálatban. Ezek a készítmények Közösségi Kereskedelmi marula-, argán- és jojoba olaj által biztosítanak hidratálást és ápolást az ajkaknak.

 

A használatuk által egyértelműen ápolt és szép árnyalatú szájra lehet szert tenni, miközben teljes mértékben állatkísérletektől mentes készítményeket veszünk igénybe.