Az MMD bemutatja az USB-C dokkolóval rendelkező Philips 346B1C monitort

forrás: Prím Online, 2019. október 17. 09:00

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti az USB-C funkcióval rendelkező, 34 hüvelykes ívelt UltraWide VA LCD Philips 346B1C monitor piacra kerülését. 

A kényelmet és a stílust szem előtt tartó, a munkahelyi termelékenység maximalizálását megcélzó modell ideálisan kombinálja a nagyfelbontású quad CrystalClear képeket, a körbeölelő VA képernyőt, a beépített USB-C dokkolás technológiát és számos más olyan innovatív funkciót, amely biztosítja mind az ergonómiai kényelmet mind a környezet fenntarthatóságát. Röviden, a Philips 346B1C egy valódi minden egyben megoldás pénzügyi, banki és más B2B szektorokban dolgozó termelékenység-centrikus szakemberek számára.

Philips 346B1C

 

Lélegzetelállító képek

A Philips 346B1C számos olyan nagyteljesítményű technológiával van ellátva, amelyek feladata, hogy kivételes megtekintési élményt biztosítsanak a felhasználó számára. A CrystalClear, UltraWide QHD 3440 x 1440 pixel felbontású képek szinte kilépnek a képernyőből, míg a nagyvonalúan széles 21:9 formátum olyan végtelen lehetőségeket kínál, mint például egymás melletti összehasonlítások, XXL táblázatok megtekintése, igen részletgazdag CAD-CAM alkalmazástok és egyebek. Továbbá a MultiView technológiának köszönhetően, amely lehetővé teszi hogy több felhasználó több eszközről, például notebookról, asztali számítógépről egyszerre használja a monitort, lehetséges az osztott képernyős és a több eszközzel történő munkavégzés is, a beépített MultiClient Integrált KVM kapcsoló pedig biztosítja, hogy a felhasználók egyetlen monitor-billentyűzet-egér kombinációval vezérelhessenek két külön asztali számítógépet. És azok számára akik szeretik összekapcsolni a munkát az élvezetekkel, ez a monitor Adaptive-Sync technológiával is rendelkezik, amely zökkenőmentes képfrissítést, villámgyors reakcióidőt és gördülékeny, természetellenességtől mentes játékélményt garantál.

 

 

Az USB-C varázsa

A Philips 346B1C nagyszerű hírt hoz mindazon szakemberek számára, akik időtakarékos, problémamentes megoldásokat keresnek. A képernyő rendelkezik áramellátást biztosító beépített USB-C dokkoló állomással, így a felhasználók egy egész sor olyan kényelmi funkciónak örülhetnek, mint az egyszerű egykábeles dokkolás, a nagyfelbontású videók és a szupergyors adatátvitel érdekében a notebook csatlakoztatási lehetősége a monitorhoz, miközben a notebook tölt is.

 

 

Jövőbe mutató funkciók

A Philips 346B1C modell előtt töltött minden perc élvezetes. Ennek biztosítása érdekében a monitor egy sor komfortnövelő funkcióval érkezik. A Flicker-free technológia és a LowBlue mód munka közben jobb képmegjelenítést, az EasyRead mód kellemes, papírszerű olvasási élményt biztosít, egy 180°-kal elforgatható, dönthető, beállítható magasságú lábazat és a VESA konzol optimális ergonómiai kényelemről gondoskodik, a beépített Power Sensor érzékelő észleli az emberi jelenlétet és ehhez igazítja a monitort, így akár 80%-kal is képes csökkenteni az energiaköltségeket. És ez még nem minden. Ez a monitor nem tartalmaz higanyt és ólmot, EnergyStar 7.0, RoHS, és TCO tanúsítással rendelkezik, valamint 100%-ban újrahasznosítható anyagba van becsomagolva.

A termelékenység erőműve, a Philips 346B1C monitor 2019 novembertől lesz elérhető a szaküzletekben 599 € ajánlott fogyasztói áron.