Exkluzív megjelenés és maximális védelem a telefonnak – ezt tudja a bumper tok

forrás: Prím Online, 2019. október 22. 09:52

A bumper tok a telefontokok egy speciális csoportját alkotja, amely egyszerre biztosít kimagasló védelmet és különleges megjelenést a mobiltelefonok számára.

A zsebben, táskában hordott okostelefon összekarcolódhat, a telefont bármikor leejthetjük - ezért egyértelmű, hogy valamiféle védelemre szükség van. Erre a legkézenfekvőbb megoldás egy telefontok, ami nem csak a fizikai behatásoktól óvja a készüléket, de akár dekoratív külsőt is kölcsönözhet neki. 

 

Telefontokok megbízható forrásból

 

A telefontok, bár csak egy kiegészítőnek tűnhet a sok közül, mégis alapvető szerepe van, mind a telefon külsejét, mind biztonságát tekintve. Ezért érdemes olyan helyről beszerezni, mint az etuo.hu,  ahol ellenőrzött, kiváló minőségű termékek széles választékát találjuk. Online vásárlás esetén pedig nyugodtak lehetünk a garancia felől, és az ügyfélszolgálatot is biztosan elérjük, több csatornán is. 

 

Ha pedig megtaláltuk a számunkra ideális, a telefonhoz tökéletesen passzoló tokot, nyugodtan dőlhetünk hátra, tudva, hogy a készülék biztonságban van, és élvezhetjük annak megújult külsejét. 

 

 

Mire jó a bumper tok?

 

A telefontokok egyik speciális kategóriáját alkotják a bumper tokok. A bumper tok vagy bumper keret eredetileg egy olyan védőkeretet jelentetett, amely a telefon elő- és hátlapját fedetlenül hagyva az oldalait védi a karcolásoktól és sérülésektől. Mivel az ilyen bumper keretek vastagabbak a telefonnál, alsó és felső széleik kiemelkednek a telefon felszínéhez képest, így az elő- és a hátlapot is védték bizonyos mértékig, például ha a telefon leesett. 

 

Tágabb értelemben a bumper tokok közé soroljuk a hátlappal is rendelkező, de a négy oldalán körben szilikonnal, műanyaggal vagy alumíniummal megerősített tokokat is. Az ilyen tokok jóval biztonságosabbak mind a sima telefontokoknál, mind a bumper kereteknél. 

 

Hosszú távú védelem a telefonnak, alumínium kerettel

 

Egy bumper tok időtálló, a fizikai sérülések, ütések, karcolások ellen hatékony védelmet biztosító, exkluzív, merev műanyag vagy alumínium keret, amely business-környezetben is használható. Egy alumíniumból készült bumper tok önmagában is különleges, dekoratív külsőt kölcsönöz a telefonnak, nem is szólva az olyan minőségi, fém vagy műanyag kerettel ellátott, prémium megjelenést nyújtó szilikonházakról, mint az Ipaky, a Versus vagy a Spingen tokok. A felsorolt gyártók tokjai a kiemelkedő minőségű alapanyagoknak és a magas szintű gyártástechnológiának köszönhetően emellett kiemelkedő védelmet biztosítanak az okostelefonok számára.  

Ezt tudja a bumper tok

 

A bumper tok jellegzetessége a megerősített keret, amely a tok hátlapjával együtt hatékonyan védi a telefon oldalait és hátulját a kopások, karcolások és egyéb nemkívánatos deformációk ellen. Ez különösen akkor előnyös, ha valaki sokat hordja a farzsebében vagy egy nagyobb táskában a mobilját, ilyenkor ugyanis ezek a sérülések jóval nagyobb eséllyel jelentkezhetnek. 

 

A bumper tok kitűnő választás azoknak, akik a telefon hátlapját szabadon hagyva szeretnének készüléküknek exkluzív külsőt kölcsönözni, miközben a telefon védelméről sem mondanak le. Erre különösen a hátlap nélküli alumínium keretek alkalmasak. A bumper tok azoknak is ideális megoldás, akik a dekoratív hatás mellett extra védelmet szeretnének biztosítani a telefonjuk számára. A hátlappal rendelkező, merev műanyag, fém vagy rugalmas szilikon élekkel megerősített bumper tokokban ugyanis lényegesen nagyobb biztonságban van ahhoz képest, mintha egy sima tokba bújtatnánk.