A Studio F. A. Porsche formatervezésével érkezik az új AOC monitor

forrás: Prím Online, 2019. november 8. 11:25

Amióta az év egy korábbi dőpontjában érkezése bejelentésre került, a dizájn-tudatos felhasználók izgatottan várják a pillanatot, amikor asztalaikra helyezhetik a Studio F. A. Porsche által formatervezett AOC Q27T1 monitort. Ez a pillanat most végre elérkezett. A 68,6 cm (27 hüvelyk) képátlójú QHD felbontású IPS panellel és mnulla éllel rendelkező monitor, három oldalon keret nélküli dizájnjával és egyedülálló lábazatával egy valódi műremek, amely élménnyé teszi a munkát.

 

Életerős dizájn, jövőbe mutató aszimmetria

A Q27T1 asszimetrikus lábazatának kialakítása meglepetést okoz azzal, ahogyan logikailag követi a monitor erőelosztását és ezáltal tökéletesen kiegyensúlyozza a monitor súlyát. Ez a dizájn kihangsúlyozza a monitort tartó kifinomult szerkezet tervezését, ezáltal némileg egy modern szoborhoz hasonlít.

 

Az AOC Q27T1: Ahol a kiemelkedő dizájn találkozik a kitűnő megtekintési élménnyel 

 

A három oldalon keret nélküli, élekkel nem rendelkező kialakítás révén a bal és a jobb oldalon a keret a panel mögé rejtve helyezkedik el, így egyedi módon keret nélkülivé teszi a terméket. Az alsó kávát csillogó sáv emeli ki, míg a matt hajlított hátsó rész a monitor letisztult dizájnját hangsúlyozza ki. A Q27T1 I/O portjai egy fedél alatt találhatók, így a kábelek csupán egy kis nyíláson át távoznak, ami tovább fokozza a modern megjelenést. Akár professzionális, akár otthoni használatról van szó, a dizájnrajongók minden bizonnyal élvezni fogják ezt a monitort az asztalukon.

 

 

 

Nem csupán megjelenésében kiváló

Az AOC Q27T1 olyan 27 hüvelykes IPS panellel rendelkezik, amely kitűnő színreprodukciót és széles betekintési szöget nyújt. A Quad HD felbontás (2560 x 1440 pixel), valamint a tükröződésgátló bevonat együttesen kiváló és éles képet biztosítanak. Ezen kívül a képernyő az NTSC színtartomány 90%-át, és az sRGB 107%-át lefedő széles színspektrummal, valamint 350 nit első osztályú fényerővel rendelkezik. Két HDMI és egy DisplayPort csatlakozó révén számos más készülékez csatlakoztatható.

 

Az AOC Q27T1 modellje 2019 novembertől kapható a szaküzletekben 329 EUR ajánlott fogyasztói áron.