Okostelefonok, táblagépek és hasznos kiegészítők a Telenor Black Friday akciójában

forrás: Prím Online, 2019. november 13. 16:17

November 14-20. között tart a Telenornál a Black Week. Az akció keretében az előfizetők prémium és belépő szintű készülékek, valamint népszerű kiegészítők közül egyaránt választhatnak jelentős kedvezménnyel, bizonyos termékek pedig már 0 forinttól elvihetők.

Prémium és belépő szintű készülékekkel, valamint kiegészítőkkel is készül a Telenor a Black Friday-ra. A promócióban elérhető termékek 0 forintért vagy az eredeti árhoz képest jelentős, esetenként több tízezer forintos kedvezménnyel vásárolhatók meg online vagy a Telenor üzleteiben megrendelve, kiszállítással a készlet erejéig.

 

Hiper XXL tarifában bizonyos prémium készülékek akár 35 ezer forinttal is olcsóbbak az eredeti árukhoz képest. A Telenornál több készülék a Black Friday ideje alatt online rendelés esetén 0 forintért elvihető.

 

Az akció ideje alatt 2 táblagép – Hipernet Home+ M tarifában a Lenovo TAB 4 8, Hipernet Home + S tarifában pedig az Alcatel 1T hordozható routerrel - 0 forintért vásárolható meg, míg Hipernet Home+ L tarifában a Samsung Galaxy Tab 10.5 kedvezményesen, eredeti árához képest 10 ezer forint kedvezménnyel vásárolható meg online, valamint az üzletekben a készlet erejéig.

 

Online rendelés esetén a Samsung S10 széria tagjaihoz (S10, S10E, S10 Plus) Hiper-tarifákkal Samsung Galaxy Watch Active okosóra, a Sony Xperia 1 készülékhez pedig bármely tarifacsomag esetén Play Station 4 jár ajándékba. A Black Friday akció ideje alatt a készlet erejéig több mint 20 audió tartozék is olcsóbban érhető el online.