Eljegyzési gyűrűk személyiség típusok szerint

forrás: Prím Online, 2019. november 18. 08:54

Az eljegyzés mindig nagy szó egy pár életében. Egy új és merész lépés egy közös, boldog jövő felé. Mindenki számára más az ideális eljegyzés, de egy biztos: minden esetben szükség van egy eljegyzési gyűrűre. Lássuk is, hogy melyik személyiségtípushoz mi az, ami előnyös választás!

Van, aki a solitaire-re esküszik, míg másokat a sok köves gyűrű ejt rabul. Hagyományos sárga arany vagy modern kombináció? Mind fontos kérdés, amire általában a férfiaknak egyedül kell megtalálniuk a választ, hacsak nem kapnak valahonnan egy kis segítséget. Nekik próbálunk súgni egy kicsit.

 

Bájos és természetes menyasszony

 

A visszafogott és diszkrét ékszereket kedvelő hölgyeknek az ideális gyűrű sosem hivalkodó vagy túlságosan hangsúlyos. A tökéletes választás egy szolid fehérarany karika, amit egy egyszerű gyémánt díszít. Fontos, hogy bár a lényeg a könnyed báj, de kifejezetten előnyös választás, ha van benne egy pici csavar. Az, hogy egy vagy több köves-e, az maximálisan szubjektív választás.

 

Titokzatos és kacér

 

Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek a középpontban lenni, és nem bánják, hogy rájuk irányul a figyelem, kifejezetten jó, ha egy kicsit feltűnő eljegyzési gyűrűt választunk. Látványos és pazar összeállítást keressünk, amivel tökéletesen tudják hangsúlyozni a temperamentumukat. 

 

Modern és lendületes

 

A divatkövető és mindenben a modern stílust figyelő menyasszonyok sajátja a különböző, színes vagy éppen a meghökkentő kontrasztot alkotó fekete és fehér ékkövek kombinációjával készült gyűrűk. Mivel dinamikusak és teljes mértékben eltérnek a hagyományostól ezek a típusú gyűrűk, így biztosan meghozzák a várva várt sikert. Meg kell említenünk a szögletes formákkal renelkező eljegyzési gyűrűket is, ahol a kő csiszolása rendhagyó. 

 

A klasszikus mindig elegáns

 

Azoknak a menyasszonyoknak, akik tisztelik a hagyományokat, és nem az aktuális divatot részesítik előnyben, nagyon jó választás egy sárga vagy fehérarany eljegyzési gyűrű egy hagyományos csiszolású kővel. Mivel finom, lágy vezetésű vonalakkal dolgozik, így hangsúlyozza a követ, ami nem nagy, és tökéletesen érvényesül a kevesebb néha több elv. 

 

Kreatív és meghökkentő

 

A színes drágakövek tökéletes barátja a menyasszony, aki szereti a merész összeállításokat, és nem retten vissza az egyedi és izgalmas kombinációktól sem. Az állandóan nyüzsgő, kalandvágyó hölgyeknek tökéletes a színek ízléses ötvözése.

 

Érzéki

 

Mostanság divatos rozéarany és a kristálytiszta gyémánt találkozása. Elegáns és finom vonalvezetés jellemzi a gyűrűket, amiket a romantikus, örök álmodozó hölgyeknek ajánlunk leginkább. Egy vagy több köves? Teljesen mindegy, az összhatás finom és igazán művészi.