Már hazánkban is kapható a G8X ThinQ okostelefon

forrás: Prím Online, 2019. november 28. 16:50

Már Magyarországon is kapható az LG legújabb G-szériás, csúcskategóriás okostelefonja, az LG G8XThinQ. A készülék különlegessége a továbbfejlesztett dupla kijelző (Dual Screen), amely 360 fokban, a felhasználó igényei szerint csatlakoztatható a telefonhoz. A G8XThinQ dupla kijelzője rendelkezik egy külső kijelzővel is, amin a telefon kinyitása nélkül láthatjuk többek közt a dátumot, időt és az akkumulátor állapotát. Az új készülék az LG októberben debütált 5G-képes V50ThinQ modellje után a második dupla kijelzős telefon a magyar piacon.

A 2019-es, szeptemberi IFA kiállításon bemutatott készülékkel a felhasználók két azonos méretű kijelzőn két különböző feladatot kezelhetnek egyidejűleg, például csetelhetnek miközben videót néznek, vagy az egyik képernyőn e-mailt írhatnak, miközben a másikon egy prezentációt néznek, tehát sokkal gyorsabban és kényelmesebben navigálhatnak, kereshetnek, dolgozhatnak és kommunikálhatnak.

 

Míg a Dual Screen korábbi verziója két szögben volt csatlakoztatható a telefonhoz, az új verzió 360 fokban, a felhasználó igényei szerinti szögben használható, így 120 fokos használattal ideális például a mobilos játékokhoz, 140 fokban minilaptopként használható, de teljesen a telefon mögé is hajtható. Ha nincs szükség a második képernyőre, az elegáns kialakítású G8XThinQ egyszerűen kivehető a Dual Screen tokjából, így a felhasználók szabadon, akár út közben is választhatnak az egy- és kétkijelzős használat közül. A második képernyőn emellett egy külső kijelző is helyet kapott, amin a felhasználók többek között a pontos időről, a dátumról és az akkumulátor állapotáról tájékozódhatnak azonnal, a készülék kinyitása nélkül.

 

A dupla kijelzőhöz számos egyedi megoldást kínál az LG. A Game Pad funkciót kifejezetten a mobiljátékokhoz fejlesztették: a felhasználók az egyik képernyőn egy virtuális kontrollert használhatnak, így a másikon teljes egészében láthatják a játékteret anélkül, hogy az ujjaikkal fontos részleteket takarnának ki. A Smart Keyboard könnyen hordozható minilaptoppá alakítja a készüléket azzal, hogy az alsó képernyőt teljes értékű billentyűzetre váltja, amellyel gyorsabb és kényelmesebb az e-mailek és üzenetek írása, a böngészés és a prezentációk szerkesztése.

 

Az LG G8XThinQ esetében az ujjlenyomat-leolvasót a kijelzőbe építették, az előlapi kamera pedig egy elegáns, vízcsepp alakú bevágásban kapott helyet, így a felhasználók a 6,4 hüvelykes FullVision kijelzőt teljes egészében kiélvezhetik. A készülék ezen felül egy 32MP-es előlapi kamerát és egy kettős hátlapi kamerarendszert kapott, kiegyensúlyozott sztereó hangzásáról két 1,2 W-os hangszóró, hosszú üzemidejéről pedig egy 4000 mAh-s akkumulátor gondoskodik. 

Az LG G8XThinQ dupla kijelzős, csúcskategóriás okostelefon már kapható a Media Markt kínálatában, 249 990 forintos, kedvezményes áron.

 

Termékspecifikáció:

LG G8XThinQ

 

LG Dual Screen