Macskaházak

forrás: Prím Online, 2019. december 9. 16:42

Felelős gazdiként tudjuk, hogy mennyire fontos kutyáink számára a kényelem és a biztonság, ezért mikor házat nézünk nekik, figyelembe vesszük nem csak a saját, de kedvencünk igényeit is. És ez nincs másként a másik négylábú kedvencünk esetében sem!

Most is azt kell mondanom, hogy a piac tele van olyan macskaházakkal, melyek a tömeggyártásból adódóan silány minőségű, nem megfelelő szigetelésű házak, ráadásul a kutyáknál is igaz, de a macskáknál még jobban, hogy ha nem megfelelő ház közelébe sem fognak menni, így kidobott pénz lesz.

 


Macskák vs. kutyák

 

Egyértelműen eltérő igényekről beszélünk, kár is összehasonlítani a macskaházat a kutyaházzal. Mégis, ami fontos, hogy a legfőbb különbség a méretben van, hiszen míg kutyák esetében igen nagy a szórás, ami a termetüket illeti, a macskákkal azért könnyebb a dolgunk, egy-két kirívó esetet leszámítva, bár azok az állatok általában nem kerti cicák. Így a macskaházak általában csak egy méretben kaphatóak.

 

Minőségi macskaházak

 

A SINB termékei között, ahogy a kutyaházak esetében sem találunk olyat, ami a „készítsd magad” kategóriába tartozna, úgy ez a macsakaházak esetében is igaz. Csak minőségi alapanyagokból, szigetelt macskaházakat gyárt a SINB, mely minden tekintetben maximálisan védi kedvencünket, legyen szó akár nagy melegről vagy mínuszokról.

A legfőbb jellemzői közé tartozik, pont, mint a kutyaházak esetében:

 

Szigetelt és fűthető macskaházak

 

Gondoljunk csak bele, hogy a macskák mennyire szeretik a meleget? Simán felfekszenek a tűzforró radiátorra, vagy a közel negyven fokban is a napot keresik. Mivel a macskák ennyire szeretik a meleget, nagyon fontos a szigetelés a macskaházak esetében, minden cicaház pur szigetelésű oldalfalakkal van felszerelve, de lehet pluszba kérni infrafűtéssel is. Ezt kifejezetten szeretni szokták, hiszen nem csak védi az állatot a hidegtől, esőtől és széltől, de melegíti is őket közben. Az infrafűtésnek ráadásul az az egyik legnagyobb előnye, hogy nem a levegőt melegíti, hanem az adott környezetben található tárgyakat, élőlényeket, így magukat az állatokat fűti. Arról nem is beszélve, hogy nagyon gazdaságos, hiszen az infrafűtéses macskaházak termosztátos, azaz automatikus megoldással készültek.

 

Nézz körül a SINB honlapján, hogy a legmegfelelőbb cicaházat választhasd kedvencednek!