Megállapodott a UPC Direct és az RTL Magyarország

forrás: Prím Online, 2019. december 17. 14:05

Megállapodott a UPC Direct platformot működtető M7 Group és az RTL Magyarország, így a szolgáltató kínálatában továbbra is elérhetőek lesznek az RTL csatornái. Sőt, jövőre további újdonságok is várhatók az együttműködés eredményeként.

Megállapodást kötött a UPC Direct szolgáltatója, az M7 Group, valamint az RTL Magyarország, melynek értelmében a műholdas szolgáltató folytatja az RTL csatornák terjesztését. Így az RTL Klub mellett marad az RTL elérhető teljes portfóliója (Cool, RTL Gold, RTLII, Film+, Sorozat+, RTL+ és Muzsika TV) is a csatornakínálatban. 

 

Az egyezség szerint a felek a jövőben szélesítik is az együttműködést, hamarosan a Film+ HD és az RTLII HD is megjelenik a kínálatban.

 

Ezen kívül a UPC Direct előfizetők számára is elérhetővé válik 2020 első felétől az RTL prémium streaming szolgáltatása, az RTL Most+. Az együttműködés ezen részéről és annak technikai megvalósításáról hamarosan további részletek is kiderülnek. A UPC Direct Now, valamint az HBO GO és a FilmBox Live után  az RTL Most+ lesz a szolgáltató negyedik streaming szolgáltatása. Az RTL Most+-on prémium tartalmak is megtalálhatóak: film- és sorozatpremierek, melyek már a hagyományos televíziós bemutatást megelőzően láthatóvá válnak. 

 

Az RTL csatornák kedvelőinek tehát a jövőben sem kell lemondani kedvenc műsoraikról, követhetik a Cool-on  Dr. Csont, A tanár, az RTL II-n az Éjjel-Nappal Budapest vagy a Vacsoracsata epizódjait. Számos akciófilm és vígjáték közül választhatnak a Film+-on, saját gyártású műsorokat nézhetnek az RTL+-on, vagy követhetik a sorozatfüggők kedvencét, a Sorozat+-t. Az RTL Gold talkshow-i és gameshow-i, valamint a Muzsika TV zenés műsorai is remek kikapcsolódást ígérnek 2020-ra.