Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

forrás: Prím Online, 2020. január 23. 20:25

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

Számos online fogadóiroda működik jelenleg a piacon, de kevés közülük az olyan, mint a Bet365, amely széles körben ismert és megbízható a maga közel 20 éves fennállása révén. Ráadásul az oldal egyszerűen használható, a regisztrációs folyamat pedig igen gyors, nagyjából 3 percnél többet nem vesz igénybe. Ezután a felhasználók hozzáférhetnek a különféle sportfogadásokhoz, kaszinóhoz, pókerhez és pénzügyi fogadásokhoz egyaránt.

 

Az oldalon pedig nagyon könnyű eligazodni, és szinte minden népszerű sport megtalálható a kínálatban, valamit olyanok is, melyet csak kevesen ismernek, illetve nem kimondottan széles körben elterjedtek.

 

Nincs még egy olyan fogadóiroda a piacon, ahol annyi fogadási lehetőség lenne az egyes találkozókra, mint a Bet365 oldalon. Ezen felül pedig a Bet365 magyar oldala számos találkozóra a legjobb szorzókat kínálja a játékosoknak.

 

Tekintve, hogy számos fogadóiroda versenyez a felhasználók kegyeiért, nem mellékes az sem, a kínálat sokszínűsége mellett milyen módon tehetik meg tétjeiket a felhasználók. Míg a hagyományos fogadások esetében élőben zajlik maga a fogadás, így egyre több bukméker oldal törekszik arra, hogy az online felületeken is megteremtse az élő fogadások lehetőségét. Az ilyen típusú fogadások révén a Bet365 az internetes sportfogadás éllovasa lett. 

 

Talán még ennél is fontosabb az egyes mérkőzések közvetítése. Ha az adott játékos a Bet365-nél regisztrál, automatikusan a világ legnagyobb sportcsatornáknak elõfizetőjévé válik. Csak itt nézheti „élőben” a legfontosabb fociligák mérkőzéseit, az amerikai NHL, NBA és MLB meccseit, kosárlabda és röplabda ligákat világszerte.

 

Érdemes most regisztrálni új felhasználóként az oldalon, mert azok, akik most teszik ezt meg, akár 15 000 Ft fogadási kreditet kaphatnak. Az oldal emelett folyamatos akciókat is kínál: vannak állandó és időszakos eseményhez kötött kedvezmények egyaránt. A részletekről a hivatalos oldalon lehet bővebben tájékozódni.