Háromoldalon keret nélküli AOC monitor

forrás: Prím Online, 2020. február 3. 19:13

A monitorok szakértőjeként ismert AOC három új, belépő szintű monitort mutat be a B2-es sorozat új tagjai személyében. A 21,5 hüvelykes (54,7 cm), 23,8 hüvelykes (60,4 cm) és 27 hüvelykes (68,6 cm) kijelzőméretű modellek mindhárom esetben gyönyörű, háromoldalon keret nélküli kialakítással rendelkeznek, Full HD felbontásúak (1080p), ultravékony profillal és letisztult hátsó VESA-konzollal vannak ellátva. 

A monitor széles betekintési szögeket (178°) tesz lehetővé, amely minden szemszögből változatlan színélményt biztosít. A 21,5 hüvelykes modell (22B2H) mélyfeketével és élénk színekkel rendelkező VA-panellel rendelekezik, míg a 23,8 hüvelykes 24B2XH és a 27 hüvelykes 27B2H élethű színeket reprodukál IPS panellel. A VGA és az 1.4-es HDMI-bemenetek segítségével a különböző eszközök könnyedén csatlakoztathatók. Mindhárom modell alkalmas az olyan felhasználók számára, akik alapszintű és költséghatékony képernyőt keresnek.

AOC 27B2H: Vékony, elegáns és pénztárcabarát

 

Szilárd funkciók a belépő szintű költségvetéshez

Az AOC B2-es sorozata kiválóan használható funkciókat biztosít: az élénk képeket biztosító Full HD felbontás (1920x1080) és az IPS-panel élethű színei (24B2XH és 27B2H) vagy a VA-panel által biztosított lenyűgöző kontraszt (22B2H) alkalmassá teszik a kijelzőket a munkától kezdve a tanuláson át a filmnézésig vagy akár az alkalmankénti számítógépes játékhoz. Mindegyik panel 75 Hz-es frissítési rátával rendelkezik, így másodpercenként 25%-kal több képkockát jelenít meg a normál, 60 Hz-es képernyőknél annak érdekében, hogy egyenletesebb kurzormozgást és videókat tegyen lehetővé.

 

Egyenletes és funkcionális

A belépő szint és a megfizethető árazás ellenére ezek a monitorok háromoldalon keret nélküli kialakítással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a panel széle beleolvad a kávába, lebegő kép benyomását keltve. Ez a rendkívül elegáns kialakítás lehetővé teszi a termelékenységet növelő többmonitoros felállást a zavaró kávák nélkül.

 

Meggyőző technológia

A B2-es sorozat mindhárom modellje VGA és HDMI bemenetekkel egyaránt rendelkezik, és fejhallgató-kimenet is található rajtuk. Ennek megfelelően a VGA-t használó régebbi számítógépek is csatlakoztathatók hozzájuk, modernizálva azokat a kiváló kijelzőkkel. Ezenkívül a modern eszközök, például az asztali vagy hordozható számítógépek, DVD vagy Blu-ray lejátszók, játékkonzolok és egyebek könnyedén csatlakoztathatók a HDMI használatával.

 

És a funkciók itt nem érnek véget: a B2-es sorozat villódzásmentes (FlickerFree) technológiát is használ, amely egyenáram használatával küszöböli ki a villódzást az impulzusszélesség-moduláció (PWM) helyett a fényerő szintjének beállítása során. Ez megakadályozza a fejfájást és a szemfáradtságot, amelyet gyakran a villódzó képek okoznak.

 

Ezenfelül a LowBlue mód csökkenti a képernyő potenciálisan káros kékfény-kibocsátását, csökkentve a szemfáradtságot a késő esti órákban és rossz megvilágítási körülmények esetén.

 

Az AOC B2-es sorozatának modelljei februártól érhetők el a következő ajánlott fogyasztói árakon: 22B2H: 99 euró, 24B2XH: 109 euró, valamint 27B2H: 149 euró.

 

Technikai specifikációk:

https://eu.aoc.com/en/monitors/22B2H

https://eu.aoc.com/en/monitors/24B2XH

https://eu.aoc.com/en/monitors/27B2H