A jövő új alakot ölt – érkezik a Samsung Galaxy Z Flip

forrás: Prím Online, 2020. február 12. 12:21

A Samsung bemutatta az egyedülálló kihajtható kialakítással érkező Galaxy Z Flip okostelefont. A Galaxy Z Flip egyedi stílusát azok számára alkották, akik a csúcstechnológiás eszközeiken keresztül fejezik ki magukat. Az izgalmas dizájnnal és rugalmasan használható kamerarendszerrel érkező Galaxy Z Flip megnyitja a mobil innováció új évtizedét. 

A különleges készülék a fizika törvényeit megkérdőjelező, hajlítható üvegből készült kijelzővel rendelkezik, amely kihajtva 6,7 colos egybefüggő felületet alkot, összecsukva pedig a kompakt eszköz könnyedén belefér a felhasználók tenyerébe. Az innovatív Rejtett zsanérral és egyedi felhasználói felülettel rendelkező Galaxy Z Flip segítségével a felhasználók stílusosan rögzíthetnek, oszthatnak meg vagy követhetnek tartalmakat, mindezt szabad kezekkel. 

 

„A Samsung számára fontos megerősítés volt a Galaxy Fold iránti érdeklődés. A Galaxy Z Flip a következő lépés egy kihajtható készülékekből álló kategória felépítésében, amely teljesen új kialakítást, új kijelzőtechnológiát és új, különleges felhasználói élményt biztosít a felhasználóknak – mondta el Dr. TM Roh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Z Flip egyedi kihajtható kialakításával és felhasználói felületével újraértelmezzük a mobil eszközökben rejlő lehetőségeket.”  

 

Kihajtható örökség 

A kategóriát meghatározó Galaxy Fold megjelenésével a kihajtható készülékek új korszaka kezdődött el. A Galaxy Z Flip a Fold örökségét az új évtizedben formálja tovább. A Z széria első tagjaként a Galaxy Z Flip új készülékportfóliót mutat be, amely megerősíti a Samsung elköteleződését a kategória felé. 

 

A vállalat a következő években további meglepő és izgalmas kihajtható csúcskészülékeket tervez bemutatni úgy, hogy ehhez a technológiában és a formatervezésben rejlő lehetőségeket igyekszik minél nagyobb mértékben kihasználni.

 

 

Stílus és technológia 

A Galaxy Z Flip letisztult, stílusos megjelenése elsősorban azoknak a felhasználóknak lehet vonzó, akiknek a mobiltelefon többet jelent, mint pusztán egy eszköz. A Galaxy Z Flip innovatív megoldásaival az önkifejezés egy új módját is jelentheti. 

 

Új, kihajtható élmények 

A Galaxy Z Flipet a modern és változatos életstílushoz tervezték, így a felhasználók kötöttségek nélkül, teljesen új szemszögből fedezhetik fel a világot. A különleges kihajtható készülék az okostelefonok piacán egyedülálló felhasználói élményt biztosít. 

 

Galaxy Ökoszisztéma

A Galaxy Z Flip a legújabb kihajtható kialakítású készülékben is elhozza a Galaxy ökoszisztémát. A csúcsminőségű megoldások a kamera, a kijelző, az akkumulátor, a biztonság és a szolgáltatások terén is megjelennek, így a Samsung Health, a Samsung Pay , és a Samsung Knox mellett további funkciók és szolgáltatások is elérhetőek lesznek. A sokoldalú kamerával 4K videórögzítés, Élőfókuszos felvétel és Szuperstabil funkció is használható . A készülék dual akkumulátor rendszere hosszabb működést biztosít anélkül, hogy nagyobb helyet foglalna el. A Vezeték Nélküli Töltésmegosztással  a felhasználók tölthetik Galaxy Buds vagy Galaxy Watch eszközüket, vagy akár egy barátjuk készülékét is. A rendszeresen frissülő Samsung Knox garantálja a felhasználók adatainak és eszközeinek biztonságát a hardverektől egészen a szoftveres szintig. A Galaxy Z Flippel olyan szolgáltatások is elérhetők, mint a biztonságos fizetést elősegítő Samsung Pay, a személyes egészség és edzés követésére alkalmas Samsung Health vagy a több mint 5000 eszközt és kiegészítőt támogató SmartThings.  

 

Elérhetőség

A Galaxy Z Flip Magyarországon 2020. február 21-től 535.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron Tükör Lila és Tükör Fekete színekben lesz elérhető korlátozott számban. A Galaxy Z Flipről további információ a www.samsung.com/hu/galaxy-z-flip/ és a www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-z-flip/buy/ weboldalakon érhető el.