Lányok és kiskedvenceik: Enchantimals

forrás: Prím Online, 2020. február 14. 15:33

Az Enchantimals mese a mai népszerű mesék egyike, sok kis lurkó rajong a történetekért, így nem meglepő, hogy a szereplőkből plüssfigurák is készültek, amikkel a gyerekek szívesen játszanak. 

Az Enchantimals világa 

 

Az Enchantimals mesék az erdők mélyére kalauzolják a kis nézőket, ahol fiatal lányok élnek kiskedvenceikkel különlegesen szoros barátságban. 

 

A kis erdei barátok 

 

Az erdőben élő lányok sok kalandon esnek át, minden egyes lánynak van egy saját kedves barátja, aki segíti őt a cselekmény során. Az erdőben számos lehetőségük van jól érezni magukat, ilyen például a dzsungelkávézó, ahol a szereplők összegyűlhetnek, és ahol Peeki Parrot baba és Sheeny papagáj trópusi frissítőket szolgál fel a csipet-csapatnak. 


Az Enchantimals plüss figurák 

 

Ahogy már említettük, minden lánynak van egy saját legjobb barátja, ezek a kis lények pedig megvásárolhatók plüssfigurák formájában. Megveheti gyermekének Shhep Flag, Koala Dab és Scunk Caper figurát is. A figurák egységesen 35 cm méretben érhetők el, viszonylag kis méretezésüknek megfelelően könnyen szállíthatók, a gyerekek kezében is elfér. A Szotinál kapható Enchantimals plüssfigurák három különböző állatot testesítenek meg: a bárányt, a koalát, és a borzot; nehéz eldönteni, hogy melyik a legcukibb, így nem meglepő, ha a gyerekek mindhárom figurát szeretnék megkapni. 

 

Dzsungelkávézó

 

Az Enchantimals rajzfilm témájával áll kapcsolatban a dzsungelkávézó kiegészítő, amely az erdei barátok szórakozásának helyszínéül szolgál. A játék minden apró részletet igyekszik ábrázolni, úgy mint a bútorok, a poharak vagy akár a mosogató, a gyerekek tehát sokat tanulhatnak játék közben a mindennapi tevékenységekről is. A dzsungelkávézóban fogyasztják a kis barátok a trópusi frissítőket, hogy mindig tettre készek legyenek a legújabb erdei kalandokra. A játékhoz tartozik Peeki Parrot baba és Sheeny papagáj is, akik a finomabbnál finomabb innivalókat és harapnivalókat készítik a vendégeknek. A vendégek függőágyban hűsölhetnek vagy hintázhatnak, smoothie-t iszogatva. A részletgazdag játék jó befektetés lehet a rajongóknak, sokoldalúan játszhatnak vele a gyerekek, garantáltan nem unják meg egyhamar.