Progmatic Academy üzletrészt vásárol a Kulcs-Soft

forrás: Prím Online, 2020. február 26. 17:51

A napokban került aláírásra az a szándéknyilatkozat, melynek értelmében a Kulcs-Soft Nyrt. 12%-os üzletrészt kíván szerezni a Progmatic Academy Korlátolt Felelősségű Társaságban. A vállalat hazai és nemzetközi szinten az egyik legdinamikusabban fejlődő intenzív, gyakorlatorientált szoftverfejlesztő képzési irányt képviseli, enyhítendő az általános munkaerőhiányt az informatikai szektorban.

A Kulcs-Soft ezzel az együttműködéssel az eddig három alappillére épülő képzési rendszerét immár négy szilárd oszlopra váltotta, tovább biztosítva szakmai fejlődésének hátterét. A fejlesztői képzésekkel kiegészülve, illetve az oktatásokra alapozott gondolkodással a vállalat egyértelműen egyedülállónak számít a piacon.

 

A Kulcs-Akadémia keretein belül a Kulcs-Soft programok megismerésére kerül hangsúly. Kiscsoportos és személyes oktatásokon keresztül, szakértők segítségével ismerhetők meg az egyes funkciók, valamint ezek során a résztvevőknek lehetőségük van kérdéseikre, problémáikra is megoldást találni. Az Akadémia kiemelt rendezvénye a Kulcs-Bér Szakmai Napok, mely során az aktuális jogszabályi változások kerülnek előtérbe.

 

A Kulcsár-Akadémia a vállalat alapítója, Kulcsár Tibor kezdeményezése a fiatal vállalkozók felé. Az előadások során a cégépítéssel járó kihívások megismertetése, valamint olyan gyakorlati példák hangzanak el, melyek segítségével a kezdő vállalkozókból sikeres cégtulajdonos válhat. A fiatalokat és friss vállalkozókat a Kulcs-Soft - az egyébként mindenki számára elérhető - ingyenes online számlázójával is segíti.

 

A Kulcs-Soft társadalmi felelősségvállalását, illetve a jövő generációjának támogatása melletti elkötelezettségét Iskolaprogramja egyértelműen mutatja. A vállalat már közel 200 oktatási intézménynek biztosítja ingyenesen programjait oktatási céllal, így a diákok már az iskolapadban is egy modern, folyamatosan fejlődő szoftvert használhatnak.

 

A Progmatic Academy-ben vásárolt üzletrésszel a Kulcs-Soft oktatási rendszere teljessé vált. A „coding bootcamp” alapokra helyezett fejlesztői képzések fiatalok számára nyújtanak segítséget a gyors és gyakorlatias programozó tudás megszerzésében, valamint a későbbi elhelyezkedésben. 

 

Az iskola következő, „Junior programozó képzése” március 2-án indul, jelentkezésre tehát még a napokban is van lehetőség.