Az OTRS Group információbiztonsági díjat nyert az RSA 2020 konferencián

forrás: Prím Online, 2020. március 7. 09:57

Az OTRS Group büszkén jelenti be, hogy megkapta az ágazatvezető elektronikus információbiztonsági magazin – a Cyber Defense Magazine (CDM) díját: INCIDENSKEZELÉS DÍJA az ÉLVONAL díjkategóriában a STORM biztonsági megoldással.

„Örülünk, hogy megkaptuk a világ egyik legrangosabb és leginkább áhított kiberbiztonsági díját a Cyber Defense Magazine-tól. Keményen dolgoztunk a STORM fejlesztésén, hogy támogassuk a biztonsági csapatokat a kibertámadások fokozódó küzdelmében. Nem is örülhetnénk jobban annak, hogy ez azzal térült meg, hogy élvonalbeli információbiztonsági szolgáltatóként azonosítottak minket” – mondta Jens Bothe, a folyamat és kommunikációmenedzsment megoldások vezető szolgáltatója – az OTRS Group – globális tanácsadási vezetője és biztonsági szakértője.

 

 

 

„AZ OTRS Group három olyan jellemzővel bír, amelyek alapján a zsűri győztesnek nyilvánít egy megoldást: megérti a jövőbeli veszélyeket, a jelenben költséghatékony megoldást kínál, illetve újszerű megközelítésű innovációval segíti a jövőbeni adatszivárgás megakadályozását.” – mondta Gary S. Miliefsky, a Cyber Defense Magazine kiadója.

 

Az OTRS Group megtalálható a mellékelt linken felsorolt győztesek csoportjában: http://www.cyberdefenseawards.com/

 

A STORM támogatja a CERT-ek, a SOC-ok, a kibervédelmi központok és a belső információbiztonsági csoportok munkáját azáltal, hogy elkötelezett OTRS kiberbiztonsági csapatot, a biztonságkritikus munkamenetekhez gondosan összeállított funkciócsomagot, valamint letisztult sablonokat kínál a biztonsági folyamatokhoz, például a biztonsági incidensek kezelésére.