Felhasználóbarát felületek a hatékony kereskedéshez

forrás: Prím Online, 2020. március 17. 09:37

A lehető leggyorsabb és legkönnyebben kivitelezhető tőkepiaci kereskedéshez értelemszerűen olyan felületekre van szükség, amelyek kellőképpen támogatni tudják ezeket a törekvéseinket.

A bejegyzés keretei között szám szerint három ilyen platformot mutatunk be, külön figyelmet szentelve a rajtuk keresztül rendelkezésre álló legfontosabb funkcióknak.

 

Amennyiben érdekli a tőzsde, érdemes a Random Capital Zrt. szolgáltatásait megtekinteni.

 

Netboon

 

A Netboon használatához mindössze stabil internetes kapcsolat kell, és bármilyen számítógépről vagy laptopról hozzá lehet férni a platformhoz. Vagyis utazás, nyaralás vagy pihenés alatt sem kell nélkülözni a kereskedési felületet.

 

A Netboon segítségével nyomon lehet követni az értékpapírokkal kapcsolatos eseményeket, az úgynevezett Villámkötés szolgáltatáson keresztül pedig a gyorsan adódó vételi és eladási lehetőségek kihasználására is lehetőség van.

 

Mindemellett a számlánkkal kapcsolatos információk, továbbá elemzések és hírek is elérhetők a rendszeren belül. Ráadásul kifejezetten egyszerű elsajátítani a használatát, így tényleg nem kell sok idő ahhoz, hogy magabiztosan tudjuk kezelni a kereskedéssel kapcsolatos ügyeinket.

Randi

 

A Randi egy szoftver formájában letölthető kereskedési felületnek számít. Akár a napi rendszerességgel űzött kereskedésben vagyunk érdekeltek, akár a hosszabb távú befektetések jellemzők ránk, a platform mindenképpen a segítségünkre szolgál a problémáktól mentes ügyintézéshez.

 

A felületen belül elérhető ajánlati könyv segítségével gyorsan fel lehet mérni a kereslet és kínálat arányát a különböző árszinteken. Továbbá kereskedési információk és grafikonok megjelenítése által több értékpapír mozgását is figyelemmel lehet kísérni egy időben, ráadásul egy ingyenes grafikonrajzoló is segít a technikai elemzés precíz kidolgozásában.

 

Hírek és elemzések természetesen a Randin is rendelkezésre állnak, egyúttal a számlánkkal kapcsolatos aktualitásokat is könnyedén meg tudjuk nézni.

 

Mobil Broker

 

A Mobil Broker felülete az okostetefonon keresztül bonyolított kereskedést teszi lehetővé, mégpedig egy ingyenesen elérhető alkalmazás formájában. Kifejezetten sokrétű megoldásnak számít, ugyanis többek között a Villámkötés funkció, az ajánlati könyv, valamint a grafikonok és friss tőzsdei hírek is elérhetők rajta keresztül.

 

Android, Windows vagy iPhone készülékekre optimalizált verzió egyaránt rendelkezésre áll, kifejezetten hatékony folyamattá alakítva így a lokációtól függetlenül intézhető mobiltelefonos kereskedést.

 

Legyünk éppenséggel útközben, töltsük pont a jól megérdemelt nyaralásunkat, illetve vegyünk részt szabad programon, a Mobil Broker segítségével másodperceken belül férhetünk hozzá a valós idejű árfolyamokhoz, illetve használhatjuk ki a kereskedéssel kapcsolatban adódó instant lehetőségeket.